Tiramisu trifles

Ingrediente :

500 g mascarpone

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

250 ml smantana pentru frisca

Pentru insiropat :

250 ml espresso tare indulcit

lichior de cafea Kahlua

250 g piscoturi

Decor :

150 ml smantana pentru frisca

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

cacao pentru pudrat deasupra

Mod de preparare :

Amestecam mascarponele rece de la frigider cu zaharul pudra. Peste el adaugam smantana pentru frisca rece, batuta spuma. Incorporam cu o spatula; crema o impartim in 3.

Intr-un vas de sticla cu d=20 cm si h=7 cm asezam un strat de piscoturi trecute prin espresso, apoi crema si repetam de inca 2 ori.

Deasupra punem smantana pentru frisca rece, batuta spuma cu zaharul pudra, apoi cernem cu o sita pudra de cacao deasupra. Dam vasul la frigider pentru minim 2 ore, apoi servim.

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei Aluat dospit : 250 g faina 3,5 g drojdie uscata (sau 13 g drojdie proaspata) 3 galbenusuri 50 g zahar 150 ml lapte caldut 15 ml ulei esenta de vanilie un praf de sare   gem de caise 300 g   Budinca de gris: 500 ml lapte 50 g zahar...

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni Aluat fraged :  450 g faina 4 galbenusuri 250 g unt rece 80% 1 lgt praf de copt 3 lg zahar pudra   Bezea : 6 albusuri 250 g zahar 60 g budinca de capsuni 50 ml ulei 300 g capsuni proaspete   Decor : zahar pudra   Mod de...

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza Blat : 4 oua 110 g unt topit 450 ml lapte 170 g zahar esenta de vanilie 450 g faina 2+1/2 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu   Umplutura : 180 g unt moale 80% 170 g zahar 1 lgt scortisoara 2 lg faina  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11