Tiramisu trifles

Ingrediente :

500 g mascarpone

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

250 ml smantana pentru frisca

Pentru insiropat :

250 ml espresso tare indulcit

lichior de cafea Kahlua

250 g piscoturi

Decor :

150 ml smantana pentru frisca

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

cacao pentru pudrat deasupra

Mod de preparare :

Amestecam mascarponele rece de la frigider cu zaharul pudra. Peste el adaugam smantana pentru frisca rece, batuta spuma. Incorporam cu o spatula; crema o impartim in 3.

Intr-un vas de sticla cu d=20 cm si h=7 cm asezam un strat de piscoturi trecute prin espresso, apoi crema si repetam de inca 2 ori.

Deasupra punem smantana pentru frisca rece, batuta spuma cu zaharul pudra, apoi cernem cu o sita pudra de cacao deasupra. Dam vasul la frigider pentru minim 2 ore, apoi servim.

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu capsuni si nutella

Prajitura cu capsuni si nutella

Prajitura cu capsuni si nutella Blat : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 7 lg faina   Crema nutella : 300 g nutella 120 g migdale prajite macinate   Crema frisca : 660 ml smantana pentru frisca 30% 4 lgt gelatina granulata 80-100 ml apa rece 80 g zahar pudra  ...

Tiramisu cu fistic si frisca

Tiramisu cu fistic si frisca

Tiramisu cu fistic si frisca Ingrediente : 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 150 g crema de fistic 500 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 30%   500 g piscoturi 300 ml espresso tare neandulcita 150 g crema fistic cacao fistic crud macinat   Mod de...

Prajitura cub de fistic

Prajitura cub de fistic

Prajitura cub de fistic   Blat cacao : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg cacao   Crema de ciocolata alba : 200 g ciocolata alba 300 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 40 g fistic prajit nesarat macinat grosier 125 g zmeura proaspata...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11