Tiramisu trifles

Ingrediente :

500 g mascarpone

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

250 ml smantana pentru frisca

Pentru insiropat :

250 ml espresso tare indulcit

lichior de cafea Kahlua

250 g piscoturi

Decor :

150 ml smantana pentru frisca

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

cacao pentru pudrat deasupra

Mod de preparare :

Amestecam mascarponele rece de la frigider cu zaharul pudra. Peste el adaugam smantana pentru frisca rece, batuta spuma. Incorporam cu o spatula; crema o impartim in 3.

Intr-un vas de sticla cu d=20 cm si h=7 cm asezam un strat de piscoturi trecute prin espresso, apoi crema si repetam de inca 2 ori.

Deasupra punem smantana pentru frisca rece, batuta spuma cu zaharul pudra, apoi cernem cu o sita pudra de cacao deasupra. Dam vasul la frigider pentru minim 2 ore, apoi servim.

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt   Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece   Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi   Crema : 100 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 2 lg zahar pudra   400 g piscoturi 300 ml lapte dulceata de visine, zmeura, capsuni, afine... circa 150-200 g   Glazura : 100 g...

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt   Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni   Decor : 1 lingura zahar pudra   Mod de preparare...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6