Ingrediente :
500 g mascarpone
150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
250 ml smantana pentru frisca
Pentru insiropat :
250 ml espresso tare indulcit
lichior de cafea Kahlua
250 g piscoturi
Decor :
150 ml smantana pentru frisca
1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie
cacao pentru pudrat deasupra
Mod de preparare :
Amestecam mascarponele rece de la frigider cu zaharul pudra. Peste el adaugam smantana pentru frisca rece, batuta spuma. Incorporam cu o spatula; crema o impartim in 3.
Intr-un vas de sticla cu d=20 cm si h=7 cm asezam un strat de piscoturi trecute prin espresso, apoi crema si repetam de inca 2 ori.
Deasupra punem smantana pentru frisca rece, batuta spuma cu zaharul pudra, apoi cernem cu o sita pudra de cacao deasupra. Dam vasul la frigider pentru minim 2 ore, apoi servim.
Spor la prajiturit ! 🙂
0 Comentarii