5 oua
un praf de sare
5 lg zahar
5 lg faina
2 lg ulei Bezea cu nuci :
6 albusuri
6 lg zahar
150 g nuci prajite si taiate
2 lg faina Crema :
6 galbenusuri
10 lg zahar
6 lg lapte
2 lg faina
2 lg cacao
200 g unt Decor :
30 g ciocolata alba
bilute de ciocolata etc Mod de preparare :
Blat : mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand mereu, galbenusurile, uleiul treptat, iar la final faina. Omogenizam cu o lingura, cu miscari de jos in sus, de cateva ori.
alta prajitura buna, deliciasa! 😀 abia astept sa fac din ele 😀 te pup
Multumesc 🙂 Ma bucur !
o prajitura regala, cu adevarat!
Tare faina-i 😉
Sigur am mancat si eu dar nu stiam ca se numeste Maria
Doamne ce de bunatati faci…!