Politica de confidentialitate

Miremirc va poate solicita inregistrarea si furnizarea de informatii personale, cum ar fi atunci când achizitionati produse de la magazinul online, descarcati software, inregistrati produse noi, accesati informatii despre produse, caracteristici sau programe, va inscrieti intr-un concurs sau o tragere la sorti sau accesati o pagina care necesita autorizare. De asemenea, nJoy poate colecta informatii despre cartile de credit pentru facturarea produselor si serviciilor achizitionate.

 

Informatiile personale pot include numele dvs., adresa e-mail, ID-ul de utilizator, numele de domeniu, adresa URL, adresa de corespondenta si numarul de telefon. De asemenea, nJoy poate colecta informatii demografice, cum ar vârsta dvs., sexul, codul postal, nivelul de studii, venitul pe familie, sistemul de operare, preferintele, punctele de interes si informatiile favorite, precum si daca sunteti un utilizator in interes personal sau de afaceri. Daca alegeti sa nu va inregistrati si sa nu furnizati aceste informatii, veti putea totusi utiliza cea mai mare parte a site-ului Web nJoy. Din pacate, nu veti putea accesa zonele care necesita inregistrare.

 

In plus, când alegeti sa utilizati serviciul nostru de recomandare pentru a-i spune unui prieten despre site-ul nostru, va vom cere numele si adresa e-mail a acestuia. nJoy ii va trimite automat o singura data prietenului dvs. un e-mail invitându-l sa viziteze site-ul. nJoy nu stocheaza aceste informatii si le utilizeaza numai in scopul trimiterii acestui e-mail unic.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6