Termeni si Conditii

Termeni de utilizare si restrictii legale

 

Scopul acestui site este sa ofere informatii cumparatorilor nostri. miremirc face tot posibilul ca informatiile oferite in acest website sa fie cat mai complete si precise, dar nu poate garanta acuratetea acestora. Vizitatorii catre si utilizatorii acestui website nu pot dobandi nici un drept din informatiile afisate pe acest website. Toate informatiile sunt susceptibile la schimbari de pret, greseli gramaticale, erori sau influentele pietei. Imaginile afisate au doar scop ilustrativ.
In piete diverse, miremirc specifica pretul de retail recomandat pentru a indica nivelul de pret la care cumparatorul sa se astepte in magazin. Totodata, dealerii si retailerii nu pot, sub nici o conditie, sa fie obligati sa urmeze pretul miremirc de retail recomandat pentru magazine.
Acesti ‘Termeni de utilizare si restrictii legale’ sunt  intelegerea dintre dumneavoastra si miremirc si guverneaza utilizarea dumneavoastra a acestui website ca si vizitator sau contribuitor de continut. Folosinta si accesul de informatii al acestui website sunt in deplin acord cu acesti “Termeni si conditii” deci in consecinta va rugam sa ii cititi cu atentie inainte de a folosi acest website. miremirc isi rezerva dreptul de a limita sau a incheia accesul dumneavoastra pe acest website.
ACCESAND SI FOLOSIND ACEST WEBSITE IN ORICE FEL SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SI RESTRICTIILE LEGALE. DACA NU SUNTETI DE ACORD TO TOTI ACESTI TERMENI SI CONDITII, NU FOLOSITI INFORMATIILE PREZENTATE PE ACEST WEBSITE IN NICI UN MOD.

Schimbari aduse website-ului

 

In efortul nostru de a imbunatati constant acest website si utilitatea acestuia, e posibil ca sa adaugam servicii aditionale sau sa aducem schimbari serviciilor existente. In eventualitatea ca miremirc va face aceste modificari, acesti “Termeni de utilizare si restrictii legale”  se aplica noilor servicii si modificarilor aduse serviciilor existente.

Marca miremirc

 

miremirc, Logo-ul miremirc si produsele miremirc la care se face referire sunt marci sau marci inregistrate ale miremirc. Absenta unui nume de produs sau a unui logo de pe acest website nu constituie renuntarea la marca inregistrata miremirc sau la oricare alte drepturi intelectuale privitoare la nume sau logo.

Denegari de responsabilitate

 

Tot continutul inclus in acest website, cum ar fi textul, grafica, logo-urile, icoanele de buton, imagini, clipuri audio & video, download-ul digital, compilari de informatii, si software este dreptul exclusiv miremirc sau propritarilor respectivi.

Folosirea acesti website

 

miremirc, logo-ul miremirc si produsele miremirc sunt marci inregistrate si protejate de legea copyright-ului, competiei neloiale, si a altor legi si nu pot fi copiate sau imitate in intregime sau in parte. Nici un logo, element grafic, sunet, video sau imagine din orice website miremirc nu pot fi copiate sau retransmise fara permisiunea in prealabil miremirc.
Informatiile de pe acest website sunt furnizate pentru scopuri informationale si pot face subiectul unor schimbari fara anunt in prealabil. Este furnizat “ASA CUM ESTE” si fara nici o garantie. Orice risc aparut din folosirea informatiilor de pe acest website va ramane la cititor.
IN NICI UN CAZ miremirc NU VA FI FACUT RESPONSABIL PENTRU PENTRU ORICE DEFECT INDIRECT, CONSECVENT, INCIDENTAL, SPECIAL, REPRESIV SAU DE ALTA NATURA (INCLUZAND, FARA LIMITARE LA, INTRERUPEREA AFACERII SAU PIERDEREA INFORMATIILOR AFACERII), REIESITE DIN SAU IN CONEXIUNE CU DISPONIBILITATEA, PERFORMANTA SAU FOLOSIREA INFORMATIILOR CONTINUTE PE PE ACEST WEBSITE, CHIAR DACA NJOY A FOST AVERTIZAT IN PREALABIL DESPRE ASEMENEA DEFECTE.

Link-uri catre alte site-uri

 

Legaturi catre alte website-uri sunt disponibile pe site-ul web miremirc si aceste legaturi va permit sa parasiti site-ul miremirc. Site-urile catre care se fac legaturile nu se afla sub controlul miremirc si in consecinta miremirc nu este responsabil de continutul niciunui site la care s-a facut legatura sau alte altor legaturi facute din site-ul respectiv. Aceste legaturi sunt furnizate doar pentru convenienta si nu implica sustinerea sau recomandarea de catre miremirc. Deci, miremirc nu aproba sau face vre-o reprezentare despre ele, sau orice alta informatie, software sau alt produs sau material gasit acolo , sau orice rezultat ce poate fi obtinut din utilizarea lor. Daca decideti sa accesati oricare din aceste site-uri legate cu acest website o veti face pe riscul dumneavoastra.

Denegari de responsabilitate software si de driver

 

In nici o ipostaza miremirc nu va fi raspunzator pentru orice prejudiciu (indirect, consecvent, incidental, special sau represiv) sau orice prejudiciu de pierdere de informatii, profituri, neglijenta sau oricare actiune intortocheata, ce decurg din sau in conexiune cu folosirea software-lor, drivere-lor sau documentelor.

Limitarea raspunderii

 

In nici o eventualitate miremirc, distribuitorii acestuia sau alt membru tert mentionat in acest website vor fi raspunzatori de orice tip de daune ce rezulta din folosinta, inabilitatea de a folosi, rezultatul folosirii acestui website, oricare din website-urile legate sau materialele ori informatia ori serviciul ce il contine oricare sau toate din aceste site-uri, indiferent daca e bazat pe garantie, contract sau oricare alta forma legala. Daca prin folosirea materialelor, informatiilor sau serviciilor din acest website rezulta actiuni de tip servicii, reparatii sau corecturi de echipament si date, dumneavoastra va asuamti costul cu privire la acestea. Aplicarea legii poate sa nu aprobe exludere sau limitarea de daune limitate sau incidente asa ca limitarea sau excluderea acestuia poate sa nu fie aplicata dumneavoastra.

Legi aplicate

 

Acest website este administrat de miremirc din birourile sale din Timisoara, Romania. miremirc nu precizeaza ca materialele sau serviciile din acest website sunt valabile in exteriorul Romaniei, iar accesul la ele din teritorii in care acest tip de continut e ilegal e interzis. Nu aveti dreptul de a folosi sau exporta sau re-exporta materiale sau servicii catre acest website sau orice copie sau adaptare care incalca legile sau regulamentele in vigoare inclunzand fara limitare legile de export sau regulamentele Romaniei de export. Daca alegeti sa acesati acest website din afara Romaniei, o faceti pe propria initiativa si sunteti responsabil in conformitate cu legile locale. Acesti termeni si conditii guverneaza si sunt interpretati in concordanta cu legile Romaniei, fara a da efect principiilor de orice fel sau conflictelor de legi.

Informatii generale

 

miremirc poate sa revizuiasca  acesti “Termeni si conditii” oricand la aceasta pagina. Va sfatuim sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va pune la curent cu ultima versiune de “Termeni de utilizare si restrictii legale”.
Toate drepturile neacordate in mod expres in acest document sunt rezervate.
Daca aveti unele intrebari sau ingrijorari legate de termenii si conditiile miremirc va rugam sa ne contactati.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6