

















Similare:
Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura bomboane Raffaello Mod de preparare :...
Blat : 6 oua 180 g zahar 180 g faina 1 lg zeama de lamaie coaja rasa de lamaie Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 350 g afine 200 g zmeura Decor : afine, zmeura Mod de preparare : Blat : impartim cantitatile in 2 si coacem 2...
Blat : 2 galbenusuri 4 albusuri 125 g zahar 150 g faina 3 g praf de copt 1 plic zahar vanilat Mousse ricotta si frisca : 2 galbenusuri 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 16 g gelatina granulata (sau 8 foi) 500 g ricotta 400 ml smantana pentru frisca 35% 250 ml lapte...
imi pare tare bine ca ti-am descoperit blogul,mi se pare foarte interesant:)
multumesc frumos 🙂
Foarte frumos ai expus reteta acestui tort, l-am facut si eu mai demult, doar ca nu am pozat decat la final 🙂 o sa il refac cu prima ocazie!
Imi place cum ti-a iesit,eu inca nu l-am facut,este in asteptare,,,,pupp!!
Trebuie sa-l faci ptr ca este foarte gustos 🙂
ce bine arata!
Te-am trecut in listuta mea de blogroll, ca sa te pot urmari mai usor. Daca iti face placere, viziteaza si blogul meu.
Pare un tort tare gustos! si arata si bine.
Chiar este un tort gustos 😛 Mersi de vizita !
Arata absolut delicios ..am sa-l probez sa-l fac ,cu siguranta