Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

 
 
Ingrediente:
2 oua,
150 g zahar,
40 ml ulei,
50 g unt,
esenta vanilie,
350 g faina,
1 lgt praf de copt,
 
Tavalit :
80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
 
Mod preparare Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) :
 
       Ouale le mixam cu zaharul circa 10 minute, apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat il acoperim cu o folie alimentara si il lasam la frigider pentru 1 ora.
 
IMG_9456 IMG_9457 IMG_9459       Scoatem aluatul de la frigider, care intre timp a primit consistenta dorita si formam bilute pe care le tavalim prin mult zahar pudra si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem circa 10-15 minute. Atentie sa nu le ardem.
 
IMG_9461 IMG_9462 IMG_9463 IMG_9465
 
Dupa ce se coc, le lasam sa se raceasca, apoi le scoatem pe o tava. 
 
Ghoriba ( Fursecuri Maroc )
 
Ghoriba ( Fursecuri Maroc )
 
Ghoriba ( Fursecuri Maroc )
 

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

 
 
 
IMG_5779-300x200
 
Foarte simpli si usor de facut.
 
Alte retete de fursecuri :
 
https://miremirc.ro/biscuiti-si-fursecuri/chocolate-crinkles/
 
https://miremirc.ro/biscuiti-si-fursecuri/biscuiti-sah/
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6