Chocolate Crinkles

DSC_0191

Ingrediente :

2 oua mari

100 g zahar

225 g ciocolata neagra(min 55% cacao)

60 g unt

un praf de sare

esenta de vanilie

225 g faina

1 lgt praf de copt

80 g zahar tos

80 g zahar pudra

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul . peste ele adaugam ciocolata topita impreuna cu untul, apoi praful de sare, esenta de vanilie , iar la final faina amestecata cu praful de copt (cernute). Omogenizam si lasam la frigider de seara pana dimineata.

DSC_0165

DSC_0166

DSC_0167

DSC_0168

Aluatul obtinut este mai moale, dar dupa ce sta la frigider peste noapte se intareste. Luam cu lingurita din aluat si formam bilute , pe care le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra,

DSC_0169

DSC_0172

DSC_0175

Coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius, fix 10 minute.

DSC_0177

DSC_0182

DSC_0191

DSC_0196

Delicioase ! 🙂

Spor la prajiturit !

Sursa : http://www.lauraadamache.ro/2010/02/chocolate-crinkles.html

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6