Ingrediente :
2 oua
50 g zahar
100 g zahar brun
50 ml ulei (sau unt topit)
esenta de vanilie
300 g faina
1 plic praf de copt (10 g)
50 g ciocolata neagra tocata
200 g bomboane m&m cu arahide
Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si zaharul brun, adaugam esenta de vanilie, uleiul sau untul topit si racorit ca la maioneza, faina cernuta impreuna cu praful de copt, iar la urma bucatelele de ciocolata neagra. Cu o lingura, luam bucati de aluat apoi le aplatizam si le asezam in tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare biscuite asezam cateva bomboane m&m cu arahide. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade celsius, circa 15 minute.
Lasam fursecurile sa se raceasca, apoi ii putem servi.
Spor la prajiturit ! 🙂
Deliciosi !
M-am apucat de strans retete pentru masa de PAste si cred ca langa cozonac, ar arata perfect fursecurile astea.
super bine ar arata 🙂