Fursecuri confetti

Ingrediente :

375 g unt moale (80%)

180 g zahar

esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie)

coaja rasa de lamaie

525 g faina

60 g bomboane confetti

 

Decor :

zahar pudra

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie, faina si bombonelele confetti. Punem aluatul intr-o tava (30*40 cm) tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la frigider pentru 30 minute, apoi feliem cubulete de 3×3 cm, cu un cutit umezit . Asezam patratelele in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt, cu putina distanta intre ele.

 

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10 minute.

Fursecurile reci le tavalim prin zahar pudra.

 

Delicioase !

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa 

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7