Sucitura cu branza sarata

DSC_0892

Aluat :

500 g faina

1 plic drojdie uscata (7g)

1 ou

1 albus

2 lgt rase sare

1 lg rasa zahar

3 lg smantana

100 ml lapte

100 ml apa

2 lg ulei

 

Umplutura :

400 g branza sarata

2 oua

 

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

seminte de chimen, mac, susan..

 

Mod de preparare :

 Aluat : Cernem faina, apoi adaugam restul ingredienteleor, cu exceptia uleiului; framantam putin cat sa omogenizam aluatul, apoi adaugam treptat uleiul, framanatand circa 15-20 minute. presaram putina faina in bol, asezam bila de aluat, apoi presaram si peste aluat faina. Lasam la dospit circa 45 minute.

DSC_0690 DSC_0691 DSC_0693 DSC_0694

Rasturnam aluatul pe masa infainata, il framantam putin, apoi il impartim in 3 bile (eu cantaresc intreg aluatul, apoi il impart in 3).

DSC_0695

   Umplutura : amestecam cu o furculita ingredientele.

Fiecare bila de aluat o intindem cu sucitorul pe masa infainata , apoi intindem 1/3 din umplutura . Rulam apoi asezam pe hartia pergament. Procedam la fel si pentru celelalte 2 foi.

DSC_0883

DSC_0884

Eu am impartit o hartie de copt in 3 parti si am asezat cate o sucitura de aluat pe ea.

Lasam din nou la crescut suciturile circa 20 minute, apoi le ungem cu galbenus de ou amestecat cu lapte. Deasupra presaram chimen, mac, susan…

DSC_0885

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40-50 minute.

DSC_0886

Scoatem tava din cuptor, apoi o acoperim cu un prosop curat si o lasam asa pana se raceste.

DSC_0892

DSC_0887 DSC_0919 DSC_0903

 

Fooarte pufoase suciturile cu branza sarata !!  Mult spor va doresc 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Chifle cu telemea

Chifle cu telemea

Aluat : 600 g faina 9 g drojdie uscata 250 ml apa calduta 1 ou 1 lgt cu varf sare 1 lg zahar 75 ml ulei   Umplutura : 200 g telemea de vaca (sau oaie, capra) 1 ou 1 albus   Uns deasupra : 1 galbenus de ou seminte susan, chimen   Mod de preparare :  ...

Scones cu rosii uscate

Scones cu rosii uscate

Ingrediente : 200 g faina 1 lgt praf de copt 1/2 lgt sare 1/8 lgt piper macinat 50 g unt rece 6 rosii uscate in ulei 50 g branza telemea 1-2 fire ceapa verde 200 ml lapte batut   Mod de preparare : Intr-un castron amestecam faina, sarea, piperul si praful de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6