Scones cu rosii uscate

DSC_1005

Ingrediente :

200 g faina

1 lgt praf de copt

1/2 lgt sare

1/8 lgt piper macinat

50 g unt rece

6 rosii uscate in ulei

50 g branza telemea

1-2 fire ceapa verde

200 ml lapte batut

 

Mod de preparare :

Intr-un castron amestecam faina, sarea, piperul si praful de copt, adaugam untul rece ras mare si framantam cu varfurile degetelor . Adaugam apoi laptele batut, rosiile uscate taiate cubulete, branza telemea rasa fin si ceapa verde tocata (eu am pus patrunjel verde tocat). Cu coada unei linguri de lemn amestecam aluatul, apoi cu mainile infainate asezam aluatul pe foaia de copt din tava. Aplatizam putin aluatul, lasand o grosime de circa 3 cm. Taiem in 8 triunghiuri, cu un cutit trecut prin faina. triunghiurile le asezam la putina distanta unele de altele (eu le-am lasat fara distanta intre ele). Dam tava la copt, in cuptorul preincalzit, la 200 grade Celsius, pana se rumenesc usor deasupra si cand batem in ele suna a gol. Eu am facut portie dubla.

DSC_0983 DSC_0985 DSC_0987

DSC_0990 DSC_0992

DSC_1005

Super rapide ! 🙂

Sursa : http://www.e-retete.ro/retete/scones-cu-branza-de-oaie-si-rosii-uscate

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf   Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Saratele cu branza de burduf : Cernem faina intr-un...

Sucitura cu branza sarata

Sucitura cu branza sarata

Aluat : 500 g faina 1 plic drojdie uscata (7g) 1 ou 1 albus 2 lgt rase sare 1 lg rasa zahar 3 lg smantana 100 ml lapte 100 ml apa 2 lg ulei   Umplutura : 400 g branza sarata 2 oua   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte seminte de chimen, mac, susan..  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7