Ingrediente :
400 g carne porc macinata
1 ou
3 catei usturoi pisati
1 lg parmezan
1 lg pesmet
1 lg marar verde tocat marunt
1 lg frunze patrunjel verde tocat marunt
1 ceapa mica tocata marunt
sare
piper
Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam toate ingredientele, apoi formam mici bilute pe care le asezam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.
Dam la cuptor pana se rumenesc putin; daca le lasam mai mult, se usuca foarte tare.
Servim langa o salata de ardei copti cu usturoi si piure de cartofi sau pilaf de orez etc, fiecare dupa cum doreste. Mie imi plac chiftelutele langa salata de ardei copti si salata de vinete de exemplu …:D
Pofta buna !
Nu am facut niciodata la cuptor, dar cred ca sunt grozav de bune!!!Pup!
Azi am facut si eu chiftele prajite in ulei dar cu siguranta sunt mai bune la cuptor! Imi plac ale tale!
Premii frumoase te asteapta pe blogul meu! Pupici!
Si eu le fac la cuptor, sunt mult mai bune asa…mie nu mi usuca deloc si nici nu le intorc de pe o parte pe alta. Dar pun morcovi si cartofi 🙂 Ideea e ca nu le mai prajim in ulei. te pup
Sunt mai bune la cuptor.Asa de pofta insa le mai praajesc cateodata.Pup!
Licuta fa-le in cuptor pentru ca e mult mai lejer…
nely mersi 🙂
Times : nu le-am intors de pe o parte pe alta 🙂 sunt foarte bune cu cartof ras. Asa le face mama.
Super si eu fac uneori in cuptor scapam si de mirosul de prajeala dar si de efectele prajitului pentru organism ,pup o duminica placuta!!!
Ce de bunatati am gasit la tine! 🙂
Zi frumoasa!
De porc inca nu am facut la cuptor , am incercat de pui . data viitoare incerc si cele de porc tot in cuptor.