Ingrediente :
mini mozzarella
salam crud-uscat
rosii cherry
anghinare in ulei
masline verzi
mini ardei murati
busuioc proaspat
rozmarin proaspat
scobitori
otet balsamic
Mod de preparare :
Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in 4. Pe o scobitoare infigem o jumatate de mini mozzarella, o felie de salam crud uscat pe care am indoit-o in 4, o jumatate de rosie cherri, un sfert de anghinare . Pe fiecare scobitoare putem pune 4 ingrediente. le asezam dupa cum dorim noi.
Pe o farfurie alba rotunda asezam scobitorile pline de ingrediente in cerc , unele peste altele. Printre ele punem crengute mici de rozmarin proaspat si frunze de busuioc verde. In mijlocul coronitei formate, asezam bolul cu otet balsamic.
Un aperitiv rapid si foarte aspectuos .
Spor la treaba ! 🙂
Cine doreste sa vada coronita poate intra pe canalul de youtube al fiicei mele : https://www.youtube.com/watch?v=dNF_Ik3bpB0
0 Comentarii