Coronita antipasto

Ingrediente :

mini mozzarella

salam crud-uscat

rosii cherry

anghinare in ulei

masline verzi

mini ardei murati

busuioc proaspat

rozmarin proaspat

scobitori

otet balsamic

Mod de preparare :

Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in 4. Pe o scobitoare infigem o jumatate de mini mozzarella, o felie de salam crud uscat pe care am indoit-o in 4, o jumatate de rosie cherri, un sfert de anghinare . Pe fiecare scobitoare putem pune 4 ingrediente. le asezam dupa cum dorim noi.

Pe o farfurie alba rotunda asezam scobitorile pline de ingrediente in cerc , unele peste altele. Printre ele punem crengute mici de rozmarin proaspat si frunze de busuioc verde. In mijlocul coronitei formate, asezam bolul cu otet balsamic.

Un aperitiv rapid si foarte aspectuos .

Spor la treaba ! 🙂

Cine doreste sa vada coronita poate intra pe canalul de youtube al fiicei mele : https://www.youtube.com/watch?v=dNF_Ik3bpB0

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
565
2860
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Saratele cu branza de burduf

Saratele cu branza de burduf

Ingrediente : 500 g faina 250 g unt (80%) 100 g telemea de vaca 100 g branza de burduf 200 ml iaurt natur 3,5 % 1 lg chimen   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare : Cernem faina intr-un castron , adaugam untul rece de la frigider dat pe razatoarea cu...

Pin It on Pinterest