Coronita antipasto

Ingrediente :

mini mozzarella

salam crud-uscat

rosii cherry

anghinare in ulei

masline verzi

mini ardei murati

busuioc proaspat

rozmarin proaspat

scobitori

otet balsamic

Mod de preparare :

Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in 4. Pe o scobitoare infigem o jumatate de mini mozzarella, o felie de salam crud uscat pe care am indoit-o in 4, o jumatate de rosie cherri, un sfert de anghinare . Pe fiecare scobitoare putem pune 4 ingrediente. le asezam dupa cum dorim noi.

Pe o farfurie alba rotunda asezam scobitorile pline de ingrediente in cerc , unele peste altele. Printre ele punem crengute mici de rozmarin proaspat si frunze de busuioc verde. In mijlocul coronitei formate, asezam bolul cu otet balsamic.

Un aperitiv rapid si foarte aspectuos .

Spor la treaba ! 🙂

Cine doreste sa vada coronita poate intra pe canalul de youtube al fiicei mele : https://www.youtube.com/watch?v=dNF_Ik3bpB0

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4