Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente :

800 g aluat de foietaj

250 g sunca feliata

200 g cascaval ras

3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii)

oregano

1 ou

seminte de susan

 

Mod de preparare :

Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam feliile de sunca peste, apoi cascavalul ras. Asezam a 2-a foaie de aluat de foietaj. Cu un cutit taiem in 12 felii, apoi ungem cu ou batut si presaram semintele de susan. Dam tava la copt, in cuptorul preincalzit, la 190 grade Celsius, circa 30 minute (pana devine auriu deasupra).

Servim aperitivul fierbinte.

Retete asemanatoare le gasiti mai jos :

Foietaj cu cascaval si sunca

Carnaciori in foietaj

Pachetele cu bacon si ciuperci

Pofta buna ! 🙂

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10