Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval
Ingrediente :
800 g aluat de foietaj
250 g sunca feliata
200 g cascaval ras
3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii)
oregano
1 ou
seminte de susan
Mod de preparare :
Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam feliile de sunca peste, apoi cascavalul ras. Asezam a 2-a foaie de aluat de foietaj. Cu un cutit taiem in 12 felii, apoi ungem cu ou batut si presaram semintele de susan. Dam tava la copt, in cuptorul preincalzit, la 190 grade Celsius, circa 30 minute (pana devine auriu deasupra).
Servim aperitivul fierbinte.
Retete asemanatoare le gasiti mai jos :
Foietaj cu cascaval si sunca
Carnaciori in foietaj
Pachetele cu bacon si ciuperci
Pofta buna ! 🙂
0 Comentarii