Pandispan cu capsuni

Ingrediente :

5 oua

300 g zahar

3 lg zahar

8 lg ulei

10 lg apa fiarta

300 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

 

500 g capsuni proaspete

 

Decor :

zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, apoi lingura cu lingura apa fiarta , faina amestecata cu praful de copt (cernute), iar la urma albusurile mixate spuma tare cu 3 lg zahar. Amestecam cu o lingura, apoi turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam bucatele de capsuni . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Facem testul scobitorii.

lasam pandispanul in tava sa se raceasca, apoi il scoatem ,cernem zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem.

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Pentru cine doreste sa vada Pandispan cu visine si Prajitura cu caise .

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...