Pandispan cu capsuni

Ingrediente :

5 oua

300 g zahar

3 lg zahar

8 lg ulei

10 lg apa fiarta

300 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

 

500 g capsuni proaspete

 

Decor :

zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, apoi lingura cu lingura apa fiarta , faina amestecata cu praful de copt (cernute), iar la urma albusurile mixate spuma tare cu 3 lg zahar. Amestecam cu o lingura, apoi turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam bucatele de capsuni . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Facem testul scobitorii.

lasam pandispanul in tava sa se raceasca, apoi il scoatem ,cernem zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem.

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Pentru cine doreste sa vada Pandispan cu visine si Prajitura cu caise .

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie   2 foi de napolitane 25x3 cm   Mod de preparare Napolitane cu...

Tarta cu lapte condensat si lime

Tarta cu lapte condensat si lime

Tarta cu lapte condensat si lime Crusta : 250 g biscuiti petite beurre sau digestivi 150 g unt 80% 1 lg cacao   Umplutura : 1 conserva lapte condensat indulcit (397 g) 250 ml smantana pentru frisca sucul de la 3 lime   Decor : coaja rasa de lime   Mod...

Prajitura cu crema de biscuiti

Prajitura cu crema de biscuiti

Prajitura cu crema de biscuiti Blat : 4 oua 9 lg zahar 9 lg faina 9 lg apa calduta 1 plic praf de copt (10 g) un praf de sare   Crema de biscuiti : 600 g biscuiti Petite beurre 100 g nuci macinate 150 ml apa 100 g zahar 3 lg cacao 7 lg gem de prune esenta de rom...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email2