Ingrediente :
5 oua
300 g zahar
3 lg zahar
8 lg ulei
10 lg apa fiarta
300 g faina
1/2 plic praf de copt (5 g)
500 g capsuni proaspete
Decor :
zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare :
Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, apoi lingura cu lingura apa fiarta , faina amestecata cu praful de copt (cernute), iar la urma albusurile mixate spuma tare cu 3 lg zahar. Amestecam cu o lingura, apoi turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam bucatele de capsuni . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Facem testul scobitorii.
lasam pandispanul in tava sa se raceasca, apoi il scoatem ,cernem zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem.
Spor la prajiturit ! 🙂
Pentru cine doreste sa vada Pandispan cu visine si Prajitura cu caise .
0 Comentarii