Pandispan cu capsuni

Ingrediente :

5 oua

300 g zahar

3 lg zahar

8 lg ulei

10 lg apa fiarta

300 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

 

500 g capsuni proaspete

 

Decor :

zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, apoi lingura cu lingura apa fiarta , faina amestecata cu praful de copt (cernute), iar la urma albusurile mixate spuma tare cu 3 lg zahar. Amestecam cu o lingura, apoi turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam bucatele de capsuni . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Facem testul scobitorii.

lasam pandispanul in tava sa se raceasca, apoi il scoatem ,cernem zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem.

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Pentru cine doreste sa vada Pandispan cu visine si Prajitura cu caise .

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10