Bete cu migdale si ciocolata

Ingrediente :

220 g faina

150 g migdale macinate

1 lgt esenta de migdale

100 g zahar pudra

200 g unt

 

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata neagra

 

Mod de preparare :

Framantam din toate ingredientele, cu exceptia ciocolatei, un aluat moale. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 minute. Din aluat luam bucati, pe care le rulam sul, de lungimea unui deget. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, cu putina distanta intre ele. Eu am obtinut circa 60 bucati.

Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade , circa 10 minute. Lasam sa se raceasca.

Ciocolata o topim , apoi trecem ambele capete ale betisoarelor cu migdale prin ciocolata topita. Le asezam pe o tava , unele langa altele . Cine doreste poate folosi si ciocolata alba.

Excelente ! Spor la prajiturit !! 🙂

Sursa : https://www.coolinarika.com/recept/ljesnjak-stapici/

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7