Ingrediente :
150 g cascaval (min 45%)
1 ou fiert
50 g unt
50 g sunca
4 masline
1 felie gogosar murat
Mod de preparare :
Untul moale de la temperatura camerei il amestecam putin cu o lingura. Peste el adaugam oul fiert ras pe razatoarea mare, sunca, maslinele, gogosarul taiate cubulete . Lasam deoparte.
Punem apa la fiert intr-o craticioara. Cand clocoteste, adaugam cascavalul si-l lasam circa 2-3 minute. Mai verificam din cand in cand sa vedem daca e moale si in interior. Cine doreste poate pune cascavalul intr-o punga si apoi sa il tina in apa fiarta.
Scoatem cascavalul moale scurs de apa pe o folie alimentara. Il intindem cu sucitorul intr-o foaie dreptunghiulara. Peste el adaugam compozitia de mai sus. Rulam strans cu ajutorul foliei, strangem capetele, apoi lasam rulada la frigider.
Spor la gatit !
Sursa : http://www.haisagatim.ro/2010/12/rulada-aperitiv-cu-cascaval.html
0 Comentarii