Rulada aperitiv cu cascaval

DSC_0476

Ingrediente :

150 g cascaval (min 45%)

1 ou fiert

50 g unt

50 g sunca

4 masline

1 felie gogosar murat

 

Mod de preparare :

Untul moale de la temperatura camerei il amestecam putin cu o lingura. Peste el adaugam oul fiert ras pe razatoarea mare, sunca, maslinele, gogosarul taiate cubulete . Lasam deoparte.

Punem apa la fiert intr-o craticioara. Cand clocoteste, adaugam cascavalul si-l lasam circa 2-3 minute. Mai verificam din cand in cand sa vedem daca e moale si in interior. Cine doreste poate pune cascavalul intr-o punga si apoi sa il tina in apa fiarta.

DSC_0358

DSC_0359

Scoatem cascavalul moale scurs de apa pe o folie alimentara. Il intindem cu sucitorul intr-o foaie dreptunghiulara. Peste el adaugam compozitia de mai sus. Rulam strans cu ajutorul foliei, strangem capetele, apoi lasam rulada la frigider.

DSC_0446

 

DSC_0476

 

Spor la gatit !

Sursa : http://www.haisagatim.ro/2010/12/rulada-aperitiv-cu-cascaval.html

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...