Sos ragu

Share on Facebook1Share on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :
500 g carne vita (sau amestec porc si vita)
50 g pancetta (sunca uscata dar neafumata)
1 ceapa medie
1 morcov
50 ml vin alb
2 lg ulei
2 lg unt
400 g pulpa rosii Cirio
sare
piper
oregano
un varf cutit de scortisoara
un varf cutit de nucsoara macinata

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Intr-o craticioara punem uleiul si untul sa se incinga pe foc, apoi adaugam ceapa taiata marunt si morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Calim timp de 10 minute.

Dupa ce s-au calit legumele, adaugam carnea macinata cu pancetta .

Omogenizam si lasam pe foc cam 5 minute, pana se albeste carnea si se evapora sucul care-l lasa carnea, apoi stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora .

Adaugam pulpa de rosii si amestecul de condimente.

Omogenizam si mai lasam pe foc pana scade aproape tot lichidul. trebuie amestecat din cand in cand, pentru a nu se prinde de fundul cratitei carnea.
Sosul ragu il putem folosi la diferite paste, la canellonni, lasagna etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.