Tort Krantz
Mod de preparare Tort Krantz :
Blat nuci : intr-un castron mixam spuma albusurile , adaugam zaharul, mixand pana se topeste si obtinem o bezea ferma, galbenusurile pe rand, iar la final adaugam faina amestecata cu nucile macinate .





















Similare:
Tort cu ciocolata si mascarpone Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...
Tort polar cu zmeura si piscoturi Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura...
Tort cu mascarpone, afine si zmeura Blat : 6 oua 180 g zahar 180 g faina 1 lg zeama de lamaie coaja rasa de lamaie Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 350 g afine 200 g zmeura Decor : afine, zmeura Mod de...
Ti-a iesit super! eu l-am facut dreptunghiular :-), oricum ar fi e foarte bun, si cred ca este o idee buna sa-l insiropezi, data viitoare il insiropez si eu!
la blat nu folosim si galbenusuri, doar albusuri? la ingrediente se specifica 8 oua, la modul de preparare se mentioneaza doar albusurile, iar in foto parca se vede un galbenus peste bezea. cum e? multumesc!