Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir

Blat:
1 ou,
100 g zahar,
100 ml lapte,
100 ml ulei,
1 lgt praf de copt,
100 g faina,
4 lg cacao,
1 lg ness,
rom

Crema:
800 ml lapte,
5 oua,
200 g zahar,
esenta vanilie

Caramel:
5 lg zahar

 

Mod de preparare Tort Kodrit Kadir :

     Caramel: caramelizam zaharul fara sa-l ardem.

Crema: mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie,apoi adaugam laptele. Turnam in tava cu caramelul racit , printr-o strecuratoare.

         Blat: oul il mixam cu zaharul, adaugam apoi uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt, cacao, ness si putin rom.

       Asamblare: caramel – crema – blat.

Blatul se toarna peste crema de oua din tava ( 20×30 cm sau d=25 cm ) . Dam la cuptor , la 180 grade Celsius, pentru 30-35 minute, in cuptorul preincalzit.

  Lasam tortul sa se raceasca, apoi il rasturnam invers pe un platou.
Tort Kodrit Kadir
Tort Kodrit Kadir
Tort Kodrit Kadir
Si pozele vechi 🙂
IMG_4145
IMG_4146
Spor la prajiturit !!! 🙂
Alte retete cu crema caramel :
Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

2 Comentarii

  1. Anonymous

    L-am facut de ziua mea si a fost delicios si chiar l-am refacut! Iulia

    Răspuns
  2. Anonymous

    …si azi iar o sa il fac! Iulia

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone   Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie   Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte   Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura...

Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura Blat : 6 oua 180 g zahar 180 g faina 1 lg zeama de lamaie coaja rasa de lamaie   Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 350 g afine 200 g zmeura   Decor : afine, zmeura   Mod de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7