
3 oua
4 lg zahar
4 lg faina
3 lg ulei
3 lg apa rece
1 lgt rasa cu praf de copt Crema :
6 oua
9 lg zahar
200 ml lapte
2 plicuri gelatina granule (20 g)
400 ml frisca Hulala (sau smantana pentru frisca) coaja rasa de la 1 portocala esenta de vanilie
fructe din compot (ananas, mandarine, etc.)
fructe proaspete ( kiwi, portocale, etc.) Mod de preparare :
Blat : mixam ouale cu zaharul, apoi adaugam pe rand uleiul, apa, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava rotunda (d=26 cm) si dam la cuptor .












Ce bunatate!!! Arata grozav! Pup!
N-am facut de muuult!
Imi place!
multumesc frumos fetelor 🙂
Place…mult, muuuult de tot! Si imi place ca ai facut blat, nu ai cumparat piscoate 😉 🙂