Tort Bounty

Tort Bounty

Tort Bounty

 
 
Bezea cocos:
9 albusuri
un praf de sare
300 g zahar
210 g cocos
1,5 lg faina (sau amidon alimentar)
 
Crema :
11 galbenusuri
120 g zahar
60 ml lapte
300 g ciocolata neagra (75% cacao)
300 g unt (80-82%)
 
Mod de preparare Tort Bounty :
 
       Bezea cocos : intr-un castron mixam spuma albusurile cu praful de sare, adaugam treptat zaharul, mixand circa 15-20 minute. Cu o lingura amestecam cocos-ul amestecat cu faina, cu albusurile, cu miscari circulare prin rasturnare. Compozitia o turnam in forma (30*40 cm) tapetata cu hartie de copt apoi o coacem in cuptorul preincalzit , la 130 grade Celsius, timp 30 minute .Lasam bezeaua sa se raceasca, apoi o taiem pe lungime in 3 fasii.
 
IMG_0064
IMG_0065
IMG_0073
IMG_0078
 
       Crema : mixam spuma galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam laptele si punem pe baie de aburi circa 12 minute, pana se ingroasa crema. Luam de pe foc si adaugam ciocolata rupta bucatele (eu am topit-o ). Omogenizam si lasam cream sa se raceasca.
 
IMG_0067
IMG_0068
IMG_0070
IMG_0071
        Untul de la temperatura camerei il mixam putin si in el adaugam cate o lingura din crema de ciocolata .
 
IMG_0076
IMG_0077
        Asamblare : crema o impartim in 4. Cele 3 foi de bezea le ungem cu crema si cu a patra parte de crema ramasa imbracam marginile tortului.
 
IMG_0082
 
 
        Punem tortul la grigider pentru minim 3-4 ore sau de seara pana dimineata, apoi feliem si servim.
 
Tort Bounty
 
 
 
Tort Bounty
 
Este un tort excelent, care se apropie relativ bine de ciocolata Bounty ca si gust. 🙂
Spor la incercat reteta ! 🙂
 
 Sursa : http://palachinkablog.com/bounty-cake/
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone   Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie   Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte   Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura...

Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura Blat : 6 oua 180 g zahar 180 g faina 1 lg zeama de lamaie coaja rasa de lamaie   Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 350 g afine 200 g zmeura   Decor : afine, zmeura   Mod de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6