Tort cu ciocolata si mascarpone
Tort cu ciocolata si mascarpone Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...
La multi ani!
multumesc frumos ! 🙂
Buna Mirela….vreau sa fac din ingredientele ptr.bezeaua mare-mini bezele….vreau sa stiu,daca ar trebui sa fac ceva modificari (ma refer la temp.cuptorului….etc.) sau respect pasii la fel,fara nici o modificare?Multumesc mult….
respecta pasii si verifici ca bezelele sa ramana albe si sa fie tari deasupra.
cu drag 🙂
Bine….multumesc mult!!!
Mini-bezelele au iesit perfecte!!!! Multumesc tare,tare mult!!!Spor la prajiturile tale minunate si multumim ca imparti cu noi retetele tale-care sunt deosebite(de la tine ma inspir-a devenit blogul meu favorit)…..o seara faina si toate gandurile bune.
ma bucur tare mult si iti multumesc frumos ! 🙂