Pavlova cu vanilie si capsuni
Mod de preparare Pavlova cu vanilie si capsuni :
Bezea : intr-un castron mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul fin, mixand pana cand se topeste zaharul, adaugam apoi otetul , picatura cu picatura, mixand mereu, esenta de vanilie , apoi amidonul alimentar. Mixam inca 10 minute.









La multi ani!
multumesc frumos ! 🙂
Buna Mirela….vreau sa fac din ingredientele ptr.bezeaua mare-mini bezele….vreau sa stiu,daca ar trebui sa fac ceva modificari (ma refer la temp.cuptorului….etc.) sau respect pasii la fel,fara nici o modificare?Multumesc mult….
respecta pasii si verifici ca bezelele sa ramana albe si sa fie tari deasupra.
cu drag 🙂
Bine….multumesc mult!!!
Mini-bezelele au iesit perfecte!!!! Multumesc tare,tare mult!!!Spor la prajiturile tale minunate si multumim ca imparti cu noi retetele tale-care sunt deosebite(de la tine ma inspir-a devenit blogul meu favorit)…..o seara faina si toate gandurile bune.
ma bucur tare mult si iti multumesc frumos ! 🙂