Torturi
Tort cu branza de vaci

Tort cu branza de vaci

Blat : 6 oua 6 lg zahar 7 lg faina 1 lgt praf de copt un praf de sare 3 lg ulei Crema : 500 g branza de vaci grasa 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 200 ml smantana pentru frisca 100 g stafide aurii 1 lgt coaja portocala rasa 2 lgt coaja lamaie rasa 20 g gelatina...

citește mai mult
Tort cu ricotta si zmeura

Tort cu ricotta si zmeura

Blat : 50 g unt moale 20 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 2 oua 50 g zahar 50 g mac 70 g arahide crude macinate Umplutura : 250 g branza Ricotta 250 ml frisca lichida 1 plic zahar vanilat esenta de vanilie 70 g zahar pudra 1/2 lamaie 10 g Foi de gelatina Dr.Oetker(6...

citește mai mult
Tort cu kefir

Tort cu kefir

Aceasta reteta de tort o am de la tusa Cheta, matusa mea de la Sibiu, careia ii multumesc pentru acest deliciu si o pup cu drag . Blat : 3 oua 4 lg zahar 3 lg faina 2 lg cacao 4 lg ulei 3 lg apa clocotita 1 plic zahar vanilat 1 lgt praf de copt Crema : 400 ml kefir 15...

citește mai mult
Tort de cafea si mascarpone

Tort de cafea si mascarpone

  Blat :80 g ciocolata cu cafea3 oua3 lg lichior de cafea100 g zahar120 g faina1 lgt praf de copt (5 g )un praf de sare Sirop :150 ml cafea espresso tare125 ml lichior de cafea Crema :250 g mascarpone250 g iaurt simplu4 foite gelatina 160 g zahar pudra  2 plicuri...

citește mai mult
Tort polar cu banane

Tort polar cu banane

Reteta aceasta am primit-o de la mama unui prieten foarte drag mie, Sori :P. Multumesc Dna Flores! Este un tort super bun 🙂 Un super tort ! 🙂 Ingrediente : 5 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina (30 g) 5 banane 1 lg...

citește mai mult
Tiramisu cu frisca

Tiramisu cu frisca

Ingrediente : 500 g piscoturi 4 oua 160 g zahar pudra 500 g Mascarpone 200 ml smantana pentru frisca (35%) 500 ml cafea espresso tare indulcita 50 ml cognac sau lichior de cafea 2-3 lg cacao Mod de preparare : Pregatim o cafea espresso tare. O lasam sa se raceasca...

citește mai mult
Tort in doua culori

Tort in doua culori

Blat 1 : 3 oua 3 lg zahar 1 plic zahar vanilat 3 lg faina Blat 2 : 3 oua 3 lg zahar 2 lg faina 1 lg cacao+2 lg apa Crema : 2 plicuri budinca vanilie (80 g) 250 g unt (80%) 900 ml lapte 8 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat   Glazura si decor : 2 lg gem de caise 2 lg...

citește mai mult
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Tort Egiptean    3 Foi : 6 albusuri6 lg zahar1,5 lg faina120 g nuci macinate ( alune ) Crema 1 :  6 galbenusuri6 lg zahar340 ml lapte2 lg amidon alimentar ( faina )170 g unt esenta de vanilie Crema 2 : 150 g zahar200 ml frisca120 nuci macinate mai mare  Mod de...

citește mai mult
Tort cu crema caramel

Tort cu crema caramel

Blat : 4 oua, 8 lg zahar, 7 lg faina, 1 lg cacao, 1 lgt praf de copt Crema : 10 lg zahar, 200 ml lapte, 250 ml frisca, 3 oua, 1 lg faina, 10 g gelatina Sirop : 100 ml apa, 2 lg zahar, 1 lgt rom Ptr.blat : Mixam albusurile cu zaharul,apoi adaugam galbenusurile, faina...

citește mai mult
Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir Blat: 1 ou, 100 g zahar, 100 ml lapte, 100 ml ulei, 1 lgt praf de copt, 100 g faina, 4 lg cacao, 1 lg ness, rom Crema: 800 ml lapte, 5 oua, 200 g zahar, esenta vanilie Caramel: 5 lg zahar   Mod de preparare Tort Kodrit Kadir :      Caramel:...

citește mai mult
Tort Dobos

Tort Dobos

Tort Dobos  Blat: 8 oua 8 lg zahar4 lg ulei10 lg faina Crema: 250 g unt (80%) 50 g zahar pudra 5 oua 200 g zahar 3 lg cacao Glazura: 100 g zahar 30 g unt 1/2 lgt otet  Mod de preparare Tort Dobos :         Blat: impatim cantitatile in 2 si vom avea : 4 oua, 4 lg...

citește mai mult
Tort cu nuca si ciocolata

Tort cu nuca si ciocolata

Tort cu nuca si ciocolata Blat 1 : 5 oua, 300 g zahar, 10 lg apa, 100 g nuca macinata, 200 g faina, 1 plic praf de copt Blat 2 : 6 albusuri, 6 lg zahar, 120 g nuca macinata, 1 lg si jumatate de faina, putina sare Sirop : 2 lg zahar, 150 ml apa, 1 lgt esenta rom Crema...

citește mai mult
Tort Mascarpone si portocale

Tort Mascarpone si portocale

Blat: 2 lg ness, 6 oua, 200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 125 g faina, 1 lgt praf de copt Crema: 500 g branza de vaci, 500 g mascarpone( ricotta ), 2 portocale, 200 g zahar, 1 lgt coaja rasa de portocala, Sirop: 1 lg ness, 75 ml apa, 3 lg zahar pudra, 4 lg rom Decor...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate