Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Tort diplomat Blat :  3 oua 4 lg zahar 4 lg faina 3 lg ulei 3 lg apa rece 1 lgt rasa cu praf de copt Crema : 6 oua 9 lg zahar 200 ml lapte 2 plicuri gelatina granule (20 g) 400 ml frisca Hulala (sau smantana pentru frisca)coaja rasa de la 1 portocalaesenta de vanilie...

citește mai mult
Tort cu mere si vin alb

Tort cu mere si vin alb

Tort cu mere si vin alb Cu aceasta reteta voi participa la concursul " Castiga un set de cutite ceramice elvetiene " organizat pe blogul personal, de catre  Laura Adamache . Blat : 4 oua 120 g zahar 140 g faina 3 lg ulei 3 lg apa fierbinte Crema 1 : 1 kg mere 100 g...

citește mai mult
Tort cu branza de vaci

Tort cu branza de vaci

Blat : 6 oua 6 lg zahar 7 lg faina 1 lgt praf de copt un praf de sare 3 lg ulei Crema : 500 g branza de vaci grasa 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 200 ml smantana pentru frisca 100 g stafide aurii 1 lgt coaja portocala rasa 2 lgt coaja lamaie rasa 20 g gelatina...

citește mai mult
Tort cu ricotta si zmeura

Tort cu ricotta si zmeura

Tort cu ricotta si zmeura Blat : 50 g unt moale 20 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 2 oua 50 g zahar 50 g mac 70 g arahide crude macinate Umplutura : 250 g branza Ricotta 250 ml frisca lichida 1 plic zahar vanilat esenta de vanilie 70 g zahar pudra 1/2 lamaie 10 g...

citește mai mult
Tort cu kefir

Tort cu kefir

Aceasta reteta de tort o am de la tusa Cheta, matusa mea de la Sibiu, careia ii multumesc pentru acest deliciu si o pup cu drag . Blat : 3 oua 4 lg zahar 3 lg faina 2 lg cacao 4 lg ulei 3 lg apa clocotita 1 plic zahar vanilat 1 lgt praf de copt Crema : 400 ml kefir 15...

citește mai mult
Tort de cafea si mascarpone

Tort de cafea si mascarpone

  Blat :80 g ciocolata cu cafea3 oua3 lg lichior de cafea100 g zahar120 g faina1 lgt praf de copt (5 g )un praf de sare Sirop :150 ml cafea espresso tare125 ml lichior de cafea Crema :250 g mascarpone250 g iaurt simplu4 foite gelatina 160 g zahar pudra  2 plicuri...

citește mai mult
Tort polar cu banane

Tort polar cu banane

Tort polar cu banane Reteta aceasta am primit-o de la mama unui prieten foarte drag mie, Sori :P. Multumesc Dna Flores! Este un tort super bun 🙂 Un super tort ! 🙂 Ingrediente : 5 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina (30...

citește mai mult
Tiramisu cu frisca

Tiramisu cu frisca

Tiramisu cu frisca Ingrediente : 500 g piscoturi 4 oua 160 g zahar pudra 500 g Mascarpone 200 ml smantana pentru frisca (35%) 500 ml cafea espresso tare indulcita 50 ml cognac sau lichior de cafea 2-3 lg cacao Mod de preparare Tiramisu cu frisca : Pregatim o cafea...

citește mai mult
Tort in doua culori

Tort in doua culori

Blat 1 : 3 oua 3 lg zahar 1 plic zahar vanilat 3 lg faina Blat 2 : 3 oua 3 lg zahar 2 lg faina 1 lg cacao+2 lg apa Crema : 2 plicuri budinca vanilie (80 g) 250 g unt (80%) 900 ml lapte 8 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat   Glazura si decor : 2 lg gem de caise 2 lg...

citește mai mult
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Tort Egiptean    3 Foi : 6 albusuri6 lg zahar1,5 lg faina120 g nuci macinate ( alune ) Crema 1 :  6 galbenusuri6 lg zahar340 ml lapte2 lg amidon alimentar ( faina )170 g unt esenta de vanilie Crema 2 : 150 g zahar200 ml frisca120 nuci macinate mai mare  Mod de...

citește mai mult
Tort cu crema caramel

Tort cu crema caramel

Blat : 4 oua, 8 lg zahar, 7 lg faina, 1 lg cacao, 1 lgt praf de copt Crema : 10 lg zahar, 200 ml lapte, 250 ml frisca, 3 oua, 1 lg faina, 10 g gelatina Sirop : 100 ml apa, 2 lg zahar, 1 lgt rom Ptr.blat : Mixam albusurile cu zaharul,apoi adaugam galbenusurile, faina...

citește mai mult
Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir

Tort Kodrit Kadir Blat: 1 ou, 100 g zahar, 100 ml lapte, 100 ml ulei, 1 lgt praf de copt, 100 g faina, 4 lg cacao, 1 lg ness, rom Crema: 800 ml lapte, 5 oua, 200 g zahar, esenta vanilie Caramel: 5 lg zahar   Mod de preparare Tort Kodrit Kadir :      Caramel:...

citește mai mult
Tort Dobos

Tort Dobos

Tort Dobos  Blat: 8 oua 8 lg zahar4 lg ulei10 lg faina Crema: 250 g unt (80%) 50 g zahar pudra 5 oua 200 g zahar 3 lg cacao Glazura: 100 g zahar 30 g unt 1/2 lgt otet  Mod de preparare Tort Dobos :         Blat: impatim cantitatile in 2 si vom avea : 4 oua, 4 lg...

citește mai mult
Tort cu nuca si ciocolata

Tort cu nuca si ciocolata

Tort cu nuca si ciocolata Blat 1 : 5 oua, 300 g zahar, 10 lg apa, 100 g nuca macinata, 200 g faina, 1 plic praf de copt Blat 2 : 6 albusuri, 6 lg zahar, 120 g nuca macinata, 1 lg si jumatate de faina, putina sare Sirop : 2 lg zahar, 150 ml apa, 1 lgt esenta rom Crema...

citește mai mult
Tort Mascarpone si portocale

Tort Mascarpone si portocale

Blat: 2 lg ness, 6 oua, 200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 125 g faina, 1 lgt praf de copt Crema: 500 g branza de vaci, 500 g mascarpone( ricotta ), 2 portocale, 200 g zahar, 1 lgt coaja rasa de portocala, Sirop: 1 lg ness, 75 ml apa, 3 lg zahar pudra, 4 lg rom Decor...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10