Torturi
Tort Krantz

Tort Krantz

  Tort Krantz   Blat nuci :8 oua160 g zahar100 g nuci macinate160 g faina Crema :4 oua200 g zahar1 plic zahar vanilat50 ml lapte300 g unt1/2 crocant nuci Crocant nuci :150 g zahar150 g nuci macinate Sirop :200 ml apa2 lg zaharrom  Mod de preparare Tort Krantz  :     ...

citește mai mult
Tort Latte Macchiato

Tort Latte Macchiato

Tort Latte Macchiato  Blat :125 g unt moale125 g zaharun praf de sare2 oua mari 75 g faina50 g amidon 1 lgt cu varf praf de copt 3 lg cu lapte Crema iaurt :750 g iaurt cremos (grecesc 10% grasime)250 g zahar2 plicuri zahar vanilat1 plic gelatina granule (10 g)200 ml...

citește mai mult
Tort Tuxedo

Tort Tuxedo

Tort Tuxedo   Blaturi :250 g faina80 g cacao400 g zahar1/2 lgt sare1 lgt praf de copt2 lgt bicarbonat2 oua mari (sau 3 oua mici)125 ml ulei125 ml cafea espresso250 ml iaurt (sau lapte batut) Crema  ciocolata neagra :200 g ciocolata neagra (55% cacao)200 ml frisca...

citește mai mult
Tort alb

Tort alb

Tort alb   Bezea : 6 albusuri 225 g zahar 1/2 lgt otet   Crema : 6 galbenusuri 6 lg zahar 1 plic zahar vanilat 2 lg faina 150 ml lapte rece 150 g unt 200 ml frisca lichida 125 g nuci macinate   Decor : 400 ml frisca lichida   Mod de preparare Tort...

citește mai mult
Tort cu crema de cafea

Tort cu crema de cafea

Tort cu crema de cafea  Blat vanilie :4 oua150 g zahar2 plicuri zahar vanilat200 g faina1 plic praf de coptun praf de sare Blat cacao :4 oua150 g zahar1 lgt esenta rom150 g faina50 g cacao1 plic praf de coptun praf de sare Crema cafea :8 galbenusuri300 g zahar150 g...

citește mai mult
Tort cu caramel si ciocolata

Tort cu caramel si ciocolata

Blat vanilie si cacao : 225 g unt (82% grasime) 200 g zahar 80 g migdale macinate 180 g faina 1 lgt praf de copt 3 oua 150 g iaurt 1 lgt esenta de vanilie 3 lg cu varf cacao neagra Blat caramel si caramel-cacao : 225 g unt (82% grasime) 150 g zahar de melasa 50 g...

citește mai mult
Tort de frisca si visine

Tort de frisca si visine

 Foaie alba : 150 g faina 1/2 lgt praf de copt un praf de sare 60 g unt 2 lg zahar 2 oua1 compot mare de visine (720 g) 4-5 lg dulceata de visine Blat cacao : 7 oua 250 g zahar 40 g unt 200 g faina 50 g cacao 1 lgt praf de copt Sirop : 250 ml suc din compot 1 baton...

citește mai mult
Tort Sacher

Tort Sacher

Blat : 150 g unt 120 g zahar pudra 100 g zahar 7 oua 1 lg esenta de vanilie 150 g ciocolata neagra (75% cacao) 150 g faina 20 g cacao 1 plic praf de copt 250 g gem de caise 50 ml apa 1 lg esenta rom Glazura : 200 g ciocolata neagra (75% - 85% cacao) 180 g unt 80 g...

citește mai mult
Tort cu zmeura si vanilie

Tort cu zmeura si vanilie

Tort cu zmeura si vanilie   Blat ciocolata : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 6 lg zahar 5 lg ulei 1 lg ness 80 g ciocolata neagra 3 lg faina 1 lg cacao 1/2 plic praf de copt (5 g) Crema mascarpone : 200 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg cinzano rosso 5...

citește mai mult
Tort cu branza si jeleu de fructe

Tort cu branza si jeleu de fructe

  Blat : 3 oua mari 80 g zahar 100 g faina 150 ml cafea indulcita (sau cappuccino) Crema : 250 ml frisca lichida 160 g zahar pudra 350 g branza de vaci (sau ricotta, mascarpone) 100 g migdale bucatele prajite 90 g ciocolata neagra Jeleu fructe : 450 g fructe de...

citește mai mult
Tort cu cocos si capsuni

Tort cu cocos si capsuni

Tort cu cocos si capsuni Blat : 250 g unt 250 g zahar 6 oua 400 g faina 100 g cocos 1 plic praf de copt 5 lg lapte (sau lapte de cocos) Crema : 250 g ciocolata alba 100 g ciocolata cu lapte 500 ml smantana pentru frisca Sirop : 300 ml apa 4 lg zahar 70 ml lichior de...

citește mai mult
Tort cu trei feluri de ciocolata

Tort cu trei feluri de ciocolata

  Blat : 3 oua un praf sare 3 lg zahar 3 lg faina 1 lg cacao 3 lg apa rece 1 lgt praf de copt 80 g nuci prajite Crema ciocolata neagra: 200 g ciocolata neagra 100 ml smantana pentru frisca 1/3 plic gelatina granulata (3 g) 200 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar...

citește mai mult
Tort cu miere si praline

Tort cu miere si praline

Blat : 3 oua 100 g miere lichida 130 g unt topit 5 lg lapte 200 g faina 1 plic praf de copt un praf de sare 1/2 lgt ghimbir macinat 1 lgt scortisoara   Crema : 400 ml smantana pentru frisca (sau frisca lichida) 100 g praline 1 plic gelatina granulata (10 g) 4 lg...

citește mai mult
Tort cu lapte

Tort cu lapte

Tort cu lapte   Blat : 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 2 lgt rase praf de copt 5,5 lg cacao 6 lg apa calda un praf de sare Crema de lapte : 670 ml lapte 70 g amidon alimentar 2,5 lg zahar 70 g ciocolata alba 170 g unt 100 g zahar pudra Glazura : 140 g ciocolata cu...

citește mai mult
Tarta de ciocolata

Tarta de ciocolata

Tarta de ciocolata 2 ani de blog !        Pentru toti cei care imi viziteaza blogul si care au incercat  retetele mele. Anul trecut am pregatit un delicios Tort pian, iar acum , in 2013 o minunata Tarta de ciocolata 😉         Va invit la o felie virtuala; sa-mi fiti...

citește mai mult
Tort cu mere intregi

Tort cu mere intregi

6 lg zahar Umplutura : 5 mere 3 lg zeama de lamaie 2 lg unt 4 lg nuci macinate 2 lg gem de caise 3 lg zahar 1 lgt cacao 1 plic zahar vanilat 1 lg rom Citeste mai mult ... >>> 1 lgt scortisoara 1 plic zahar vanilat Blat : 4 oua 4 lg zahar 4 lg faina 4 lg ulei...

citește mai mult
Tort cu alune de padure

Tort cu alune de padure

Tort cu alune de padure (sau Torta di nocciole ) Aluat : 140 g unt moale 200 g zahar pudra 6 oua 2 lg faina cernuta 200 g ricotta 200 g alune de padure prajite 3 lgt zeama de lamaie Citeste mai mult ... >>> Glazura : 7 lg gem de caise 2 l apa 50 g ciocolata...

citește mai mult
Tort Buturuga

Tort Buturuga

Tort Buturuga ( Trunchi de copac sau Buche de Noel )                                             LA MULTI ANI 2013 !!! Rulada : 4 oua 150 g zahar pudra 95 g faina 50 g cacao 1 praf de sare Crema : 150 g mascarpone 7 lg zahar pudra 200 ml smantana pentru frisca ( sau...

citește mai mult
Torta della nonna Tarta bunicii

Torta della nonna Tarta bunicii

Torta della nonna Tarta bunicii Aluat : 350 g faina 000 1 ou 1 galbenus un praf de sare 8 g praf de copt 120 g unt 170 g zahar Crema : 750 ml lapte coaja rasa de la 1/2 lamaie esenta de vanilie 8 galbenusuri 200 g zahar 50 g amidon alimentar Deasupra : 40 g seminte de...

citește mai mult
Tarta Tatin

Tarta Tatin

Despre aceasta reteta :       "  La inceputul sec. al XX-lea surorile Tatin aveau un hotel si un restaurant in Lamotte-Beuvron. Intr-o zi aglomerata, una dintre surori a realizat in ultima clipa ca nu aveau desert. In graba a decis sa faca o placinta cu mere. A...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4