Torturi
Tort de banane caramelizate

Tort de banane caramelizate

Tort de banane caramelizate   Blat : 150 g zahar 25 ml apa 15 g unt 250 g banane fara coaja 1 pastaie de vanilie 2 oua 100 g zahar 175 ml ulei 150 g faina alba 75 g faina integrala 1 lgt scortisoara 1 plic praf de copt 1/2 lgt bicarbonat 50 ml iaurt simplu  ...

citește mai mult
Tort eclipsa

Tort eclipsa

Tort eclipsa Blat : 220 g faina 300 g zahar 60 g cacao 2 lgt bicarbonat 1 lgt praf de copt 1/2 lgt sare 250 ml lapte batut 125 ml ulei 3 oua mici 1 lgt vanilie 250 ml cafea espresso tare fierbinte Crema : 250 g zahar 1/2 lgt rasa de sare 35 g amidon alimentar 400 ml...

citește mai mult
Tort Puzzle

Tort Puzzle

Tort Puzzle   Blat vanilie : 3 oua mari 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 100 ml ulei 100 ml lapte 180 g faina 1 plic praf de copt (10g)   Blat cacao: 6 oua 180 g zahar 120 g faina 1 plic praf de copt (10g) 50 g cacao 6 lg ulei   Crema : 1 kg...

citește mai mult
Tort Foc de Tabara

Tort Foc de Tabara

Tort Foc de Tabara   Blat : 4 oua mari (sau 5 oua mici) 150 g zahar 2 lg iaurt 100 g faina 100 g amidon alimentar 2 lgt praf de copt un praf de sare   Crema : 500 g piersici din compot 500 g mascarpone 150 g zahar pudra 200 g ciocolata alba 300 ml smantana...

citește mai mult
Tort cu vanilie si capsuni

Tort cu vanilie si capsuni

Tort cu vanilie si capsuni   Blat : 6 oua un praf de sare 190 g zahar 30 g unt 190 g faina esenta de vanilie   Crema de vanilie : 3 galbenusuri 100 g zahar 600 ml lapte 3 lg amidon alimentar 50 g unt 100 ml frisca lichida   capsuni (circa 500 g )  ...

citește mai mult
Tort cu crema de banane si capsuni

Tort cu crema de banane si capsuni

Blat : 250 g unt (80-82%) 200 g zahar 6 oua 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 80 ml lapte   Crema banane : 4 banane mari coapte 160 g zahar pudra 4 lg zeama de lamaie 500 g mascarpone 10 g gelatina granulata   Jeleu capsuni : 600 g capsuni 100 g zahar...

citește mai mult
Tort diplomat cu piscoturi

Tort diplomat cu piscoturi

Tort diplomat cu piscoturi   Ingrediente : 400 g piscoturi 1 portocala 3 kiwi 1 compot de ananas 1 compot de mandarine 5 galbenusuri 200 g zahar 2 lg faina 500 ml lapte 20 g gelatina granulata 500 ml frisca lichida esenta de lamaie   Mod de preparare Tort...

citește mai mult
Tort cu nuci si bezea

Tort cu nuci si bezea

Tort cu nuci si bezea   Bezea : 10 albusuri un praf de sare 10 lg zahar 2 lg cu varf de faina 200 g nuci prajite si tocate   Crema : 10 galbenusuri 250 g zahar 3 lg apa 400 g unt 3 lg cu varf de ness coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg zeama de lamaie  ...

citește mai mult
Tort Ferrero Rocher

Tort Ferrero Rocher

Blat : 5 oua un praf de sare 6 lg zahar 200 g alune macinate 2 lg cacao 2 lg faina 1,5 lgt praf de copt   Crema : 200 g unt (80%) 200 g ciocolata neagra (Milka) 5 lg Nutella 8 bomboane Ferrero Rocher (sau napolitane cu crema de alune 100 g)   Decor pt...

citește mai mult
Tort cu foi de miere si nuci

Tort cu foi de miere si nuci

Tort cu foi de miere si nuci Foi : 4 oua un praf de sare 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 4 lg miere topita 2 lgt bicarbonat de sodiu 120 g nuci macinate faina cat cuprinde (circa 600g)   Umplutura : 1200 g smantana 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 160 g...

citește mai mult
Tort de ciocolata cu nuci

Tort de ciocolata cu nuci

 Blat :5 oua5 lg zahar5 lg faina2,5 lg nuci macinate3 lg ulei2 lg cacao1/2 plic praf de copt (5 g) Crema :150 g ciocolata neagra (55-75% cacao)250 ml frisca lichida Sirop :200 ml apa100 g zahar1 baton mic scortisoara Glazura :100 g unt50 g zahar pudra2 lg cacao1/2 lg...

citește mai mult
Tort Toffifee

Tort Toffifee

 Crema :500 ml smantana pentru frisca300 g ciocolata neagra (50 % cacao)150 g bomboane Toffifee50 g alune prajite si tocate Blat :4 oua4 lg apa 100 g zahar85 g faina30 g amidon alimentar20 g cacao2 lgt praf de copt Sirop :6 lg zahar300 ml lapte rece Decor :bomboane...

citește mai mult
Tort Bounty

Tort Bounty

 Bezea cocos:9 albusuriun praf de sare300 g zahar210 g cocos1,5 lg faina (sau amidon alimentar) Crema :11 galbenusuri120 g zahar60 ml lapte300 g ciocolata neagra (75% cacao)300 g unt (80-82%) Mod de preparare :       Bezea cocos : intr-un castron mixam spuma...

citește mai mult
Tort diplomat cu piscoturi si ananas

Tort diplomat cu piscoturi si ananas

Ingrediente :30 g gelatina granulata (3 plicuri)3 galbenusuri400 g zahar pudra500 ml lapte3 lg amidon1 cutie ananas1 portocala400 g piscoturi1000 g smantana pentru frisca Decor :200 ml frisca lichida  Mod de preparare :       Ananasul il scurgem de suc si il taiem...

citește mai mult
Tort espresso cu piscoturi

Tort espresso cu piscoturi

  Crusta :250 g biscuiti cu unt150 g unt1 lg ness 13 piscoturi Crema :10 g gelatina500 g mascarpone300 g iaurt cremos (oly grecesc 2% grasime)120 ml cafea espresso tare (rece) + 80 g zahar120 g zahar250 ml smantana pentru frisca (sau frisca lichida, caz in care...

citește mai mult
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

 Blat :200 g unt200 g zahar4 ouaun praf de sare220 g faina2 lgt praf de copt3 lg lapte4 g ness (1,5 lg)2 lg apa clocotita Crema :6 galbenusuri200 g zahar pudra3 lg lichior de cafea500 g mascarpone Sirop :250-300 ml cafea tare esspresso4 lg zahar3 lg lichior de...

citește mai mult
Pavlova cu vanilie si capsuni

Pavlova cu vanilie si capsuni

Bezea :4 albusuriun praf de sare250 g zahar fin1 lg amidon1 lg otetesenta de vanilie Crema de vanilie :1 plic budinca de vanilie300 ml lapte4 galbenusuri3 lg zaharesenta de vanilie (optional)200 g unt Decor :200 ml frisca lichida400 g capsuni proaspete1 lg zahar...

citește mai mult
Tort cu zmeura, iaurt si nuci

Tort cu zmeura, iaurt si nuci

  Blat :8 oua8 lg zahar9 lg faina6 lg nuci1 lgt praf de copt (5 g) Sirop :200 ml apa3 lg zaharesenta de vaniliesuc de zmeura Crema :400 g zmeura 2 lg zahar pudra 500 g iaurt cremos (10% grasime) sau iaurt cu zmeura 5 lg zahar pudra500 ml smantana pentru frisca Decor...

citește mai mult
Tarta cu budinca si capsuni

Tarta cu budinca si capsuni

 Blat:4 oua4 lg zahar2 lg ulei5 lg faina Sirop :suc din compot Budinca de vanilie :1 plic budinca de vanilie (40 g)400 ml lapte4 lg zahar Decor :600 g capsuni proaspete1 plic tort gelee transparent  Mod de preparare :       Blat : intr-un castron mixam spuma...

citește mai mult
Tort Krantz

Tort Krantz

 Blat nuci :8 oua160 g zahar100 g nuci macinate160 g faina Crema :4 oua200 g zahar1 plic zahar vanilat50 ml lapte300 g unt1/2 crocant nuci Crocant nuci :150 g zahar150 g nuci macinate Sirop :200 ml apa2 lg zaharrom Mod de preparare :      Blat nuci : intr-un castron...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate