Blat : 35 g cacao 60 g zahar brun 160 ml lapte 150 g unt 120 g zahar 3 oua 220 g faina un varf cutit bicarbonat 1 lgt praf de copt 1 borcan compot visine (720 g) Crema ciocolata : 200 g unt (80%) 50 g zahar pudra 300 g ciocolata neagra (min 50%cacao)...
Tort de banane caramelizate
Tort de banane caramelizate Blat : 150 g zahar 25 ml apa 15 g unt 250 g banane fara coaja 1 pastaie de vanilie 2 oua 100 g zahar 175 ml ulei 150 g faina alba 75 g faina integrala 1 lgt scortisoara 1 plic praf de copt 1/2 lgt bicarbonat 50 ml iaurt simplu ...
Tort eclipsa
Tort eclipsa Blat : 220 g faina 300 g zahar 60 g cacao 2 lgt bicarbonat 1 lgt praf de copt 1/2 lgt sare 250 ml lapte batut 125 ml ulei 3 oua mici 1 lgt vanilie 250 ml cafea espresso tare fierbinte Crema : 250 g zahar 1/2 lgt rasa de sare 35 g amidon alimentar 400 ml...
Tort Puzzle
Tort Puzzle Blat vanilie : 3 oua mari 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 100 ml ulei 100 ml lapte 180 g faina 1 plic praf de copt (10g) Blat cacao: 6 oua 180 g zahar 120 g faina 1 plic praf de copt (10g) 50 g cacao 6 lg ulei Crema : 1 kg...
Tort Foc de Tabara
Tort Foc de Tabara Blat : 4 oua mari (sau 5 oua mici) 150 g zahar 2 lg iaurt 100 g faina 100 g amidon alimentar 2 lgt praf de copt un praf de sare Crema : 500 g piersici din compot 500 g mascarpone 150 g zahar pudra 200 g ciocolata alba 300 ml smantana...
Tort cu vanilie si capsuni
Tort cu vanilie si capsuni Blat : 6 oua un praf de sare 190 g zahar 30 g unt 190 g faina esenta de vanilie Crema de vanilie : 3 galbenusuri 100 g zahar 600 ml lapte 3 lg amidon alimentar 50 g unt 100 ml frisca lichida capsuni (circa 500 g ) ...
Tort cu crema de banane si capsuni
Blat : 250 g unt (80-82%) 200 g zahar 6 oua 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 80 ml lapte Crema banane : 4 banane mari coapte 160 g zahar pudra 4 lg zeama de lamaie 500 g mascarpone 10 g gelatina granulata Jeleu capsuni : 600 g capsuni 100 g zahar...
Tort diplomat cu piscoturi
Tort diplomat cu piscoturi Ingrediente : 400 g piscoturi 1 portocala 3 kiwi 1 compot de ananas 1 compot de mandarine 5 galbenusuri 200 g zahar 2 lg faina 500 ml lapte 20 g gelatina granulata 500 ml frisca lichida esenta de lamaie Mod de preparare Tort...
Tort cu nuci si bezea
Tort cu nuci si bezea Bezea : 10 albusuri un praf de sare 10 lg zahar 2 lg cu varf de faina 200 g nuci prajite si tocate Crema : 10 galbenusuri 250 g zahar 3 lg apa 400 g unt 3 lg cu varf de ness coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg zeama de lamaie ...
Tort Ferrero Rocher
Blat : 5 oua un praf de sare 6 lg zahar 200 g alune macinate 2 lg cacao 2 lg faina 1,5 lgt praf de copt Crema : 200 g unt (80%) 200 g ciocolata neagra (Milka) 5 lg Nutella 8 bomboane Ferrero Rocher (sau napolitane cu crema de alune 100 g) Decor pt...
Tort cu foi de miere si nuci
Tort cu foi de miere si nuci Foi : 4 oua un praf de sare 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 4 lg miere topita 2 lgt bicarbonat de sodiu 120 g nuci macinate faina cat cuprinde (circa 600g) Umplutura : 1200 g smantana 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 160 g...
Tort de ciocolata cu nuci
Blat :5 oua5 lg zahar5 lg faina2,5 lg nuci macinate3 lg ulei2 lg cacao1/2 plic praf de copt (5 g) Crema :150 g ciocolata neagra (55-75% cacao)250 ml frisca lichida Sirop :200 ml apa100 g zahar1 baton mic scortisoara Glazura :100 g unt50 g zahar pudra2 lg cacao1/2 lg...
Tort Toffifee
Crema :500 ml smantana pentru frisca300 g ciocolata neagra (50 % cacao)150 g bomboane Toffifee50 g alune prajite si tocate Blat :4 oua4 lg apa 100 g zahar85 g faina30 g amidon alimentar20 g cacao2 lgt praf de copt Sirop :6 lg zahar300 ml lapte rece Decor :bomboane...
Tort Bounty
Tort Bounty Bezea cocos:9 albusuriun praf de sare300 g zahar210 g cocos1,5 lg faina (sau amidon alimentar) Crema :11 galbenusuri120 g zahar60 ml lapte300 g ciocolata neagra (75% cacao)300 g unt (80-82%) Mod de preparare Tort Bounty : Bezea cocos : intr-un...
Tort diplomat cu piscoturi si ananas
Ingrediente :30 g gelatina granulata (3 plicuri)3 galbenusuri400 g zahar pudra500 ml lapte3 lg amidon1 cutie ananas1 portocala400 g piscoturi1000 g smantana pentru frisca Decor :200 ml frisca lichida Mod de preparare : Ananasul il scurgem de suc si il taiem...
Tort espresso cu piscoturi
Tort espresso cu piscoturi Crusta :250 g biscuiti cu unt150 g unt1 lg ness 13 piscoturi Crema :10 g gelatina500 g mascarpone300 g iaurt cremos (oly grecesc 2% grasime)120 ml cafea espresso tare (rece) + 80 g zahar120 g zahar250 ml smantana pentru frisca (sau frisca...
Tort Tiramisu
Tort Tiramisu Blat :200 g unt200 g zahar4 ouaun praf de sare220 g faina2 lgt praf de copt3 lg lapte4 g ness (1,5 lg)2 lg apa clocotita Crema :6 galbenusuri200 g zahar pudra3 lg lichior de cafea500 g mascarpone Sirop :250-300 ml cafea tare esspresso4 lg zahar3 lg...
Pavlova cu vanilie si capsuni
Pavlova cu vanilie si capsuni Bezea :4 albusuriun praf de sare250 g zahar fin1 lg amidon1 lg otetesenta de vanilie Crema de vanilie :1 plic budinca de vanilie300 ml lapte4 galbenusuri3 lg zaharesenta de vanilie (optional)200 g unt Decor :200 ml frisca lichida400 g...
Tort cu zmeura, iaurt si nuci
Tort cu zmeura, iaurt si nuci Blat :8 oua8 lg zahar9 lg faina6 lg nuci1 lgt praf de copt (5 g) Sirop :200 ml apa3 lg zaharesenta de vaniliesuc de zmeura Crema :400 g zmeura 2 lg zahar pudra 500 g iaurt cremos (10% grasime) sau iaurt cu zmeura 5 lg zahar pudra500 ml...
Tarta cu budinca si capsuni
Tarta cu budinca si capsuni Blat:4 oua4 lg zahar2 lg ulei5 lg faina Sirop :suc din compot Budinca de vanilie :1 plic budinca de vanilie (40 g)400 ml lapte4 lg zahar Decor :600 g capsuni proaspete1 plic tort gelee transparent Mod de preparare Tarta cu budinca si...
Comentarii recente