Torturi
Tort cu piscoturi si jeleu de cirese

Tort cu piscoturi si jeleu de cirese

Jeleu de cirese : 500 g cirese proaspete 120 g zahar 10 g gelatina granulata (1 plic)   Crema : 500 g iaurt cu cirese 300 g crema de branza esenta de migdale (optional) 200 ml smantana pentru frisca 38% 10 g gelatina granulata (1 plic) 150 g zahar pudra 2 lg...

citește mai mult
Banoffee pie

Banoffee pie

Banoffee pie   Crusta : 250 g biscuiti digestivi 150 g unt topit   Umplutura : 397 g lapte condensat 3 banane 300 ml smantana pentru frisca 2 lg zahar pudra cu aroma de vanilie   Decor : ciocolata neagra rasa   Mod de preparare Banoffee pie :...

citește mai mult
Tort Victoria sponge

Tort Victoria sponge

Azi 07.02.2018 se implinesc 7 ani de zile de la prima mea reteta 🙂  Va multumesc din suflet tuturor ! Fara voi cu siguranta nu ajungeam aici. Sper sa fiti alaturi de mine si pe viitor .   Blat : 200 g unt (80%) 200 g zahar 4 oua medii 200 g faina 2 lgt rase praf...

citește mai mult
Tort Napoleon

Tort Napoleon

Tort Napoleon   Foi : 400 g unt (80%) rece 620 g faina 150 ml apa rece 1 lg otet (9%) 2 oua 3 lg vodka un praf de sare   Crema : 7 galbenusuri 360 g zahar 100 g faina 1300 g lapte esenta de vanilie 230 g unt (80%)   Mod de preparare :        Foi :...

citește mai mult
Tort „Cusma lui Guguta”

Tort „Cusma lui Guguta”

Tort "Cusma lui Guguta"   Aluat : 150 g smantana acra (25%) 200 g unt (80%) rece 100 g zahar 50 ml vodka sau cognac 1 lgt bicarbonat 450 g faina   2 borcane visine in compot   Crema : 1 kg smantana acra 30% (nu frisca !) 200 g zahar pudra cu aroma de...

citește mai mult
Tort de ciocolata si mascarpone

Tort de ciocolata si mascarpone

     Dragi prieteni sa aveti un an nou mai bun, mai linistit, cu multa sanatate si multe bucurii ! LA MULTI ANI 2018 ! Blat cacao : 300 g faina 200 g zahar pudra 50 g cacao 1 plic praf de copt (10 g) 1/2 lgt bicarbonat 400 g iaurt 3 oua 100 ml ulei 1 fiola esenta de...

citește mai mult
Tort cu frisca, visine si ciocolata

Tort cu frisca, visine si ciocolata

Blat cacao : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg cacao   Blat galben : 3 oua 3 lg zahar 1,5 lg ulei 4 lg faina   Crema ciocolata : 2 oua 130 g zahar 1 lg cacao 150 ml lapte 1 lg faina 100 g ciocolata neagra (75%) 1 fiola esenta de rom 1 plic zahar...

citește mai mult
Tort sah

Tort sah

Tort sah   Blat alb : 2 oua 6 lg zahar 12 lg lapte 12 lg faina 5 g praf de copt   Blat maro : 2 oua 6 lg zahar 12 lg lapte 10 lg faina 2 lg cacao 5 g praf de copt   Crema ciocolata : 600 ml frisca lichida 400 g ciocolata neagra (50%)   Sirop : 250...

citește mai mult
Tort cu capsuni, iaurt si piscoturi

Tort cu capsuni, iaurt si piscoturi

Tort cu capsuni, iaurt si piscoturi   Ingrediente : 200 ml frisca lichida 500 ml iaurt (4%) 3 oua 150 g zahar esenta de vanilie 15 g gelatina granulata 200 g piscoturi 300 g capsuni   Decor : 100 ml frisca lichida bomboane cu rom ciocolata alba capsuni...

citește mai mult
Tort Monica

Tort Monica

Blat alb : 2 oua 6 lg zahar 12 lg lapte 12 lg faina 1/2 plic praf de copt (5 g)   Blat maro : 2 oua 6 lg zahar 12 lg lapte 10 lg faina 2 lg cacao 1/2 plic praf de copt (5 g)   Crema : 1 l lapte 12 lg zahar 250 g unt 200 g cocos   Decor : 400 ml smantana...

citește mai mult
Tort cu frisca si rom

Tort cu frisca si rom

Tort cu frisca si rom   Blat : 125 g unt 200 g zahar pudra cu aroma de vanilie 5 oua 150 g faina 50 g amidon alimentar 1 plic praf de copt (10 g)   Crema : 250 ml lapte 100 g zahar esenta de vanilie 10 g gelatina granulata 4 lg rom 400 ml smantana pentru...

citește mai mult
Tort musuroi de cartita

Tort musuroi de cartita

Tort musuroi de cartita   Blat : 4 oua 4 lg zahar 4 lg ulei esenta de vanilie 6 lg faina 2 lg cacao   Sirop : 100 ml apa 1 lg zahar esenta de vanilie   Crema : 400 ml lapte 2 lg amidon alimentar 150 g zahar 10 g gelatina granulata 400 ml smantana pentru...

citește mai mult
Tort exotic

Tort exotic

LA MULTI ANI 2017 !!! Tort exotic Blat : 8 oua 8 lg zahar 8 lg ulei 9 lg faina un praf sare   Crema : 5 oua 8 lg zahar 200 ml lapte 1 fiola esenta de vanilie 10 g gelatina granulata (1 plic)+50 ml apa rece 500 ml smantana pentru frisca 3 lg zahar pudra cu aroma...

citește mai mult
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata     450 g biscuiti populari 300 ml lapte   Crema : 4 galbenusuri 6 lg zahar 4 lg amidon alimentar 420 ml lapte 1 fiola esenta de vanilie 2 lg rom 150 g unt (80%) 150 g ciocolata neagra   Glazura : 100 g...

citește mai mult
Tort de ciocolata, biscuiti si capsuni

Tort de ciocolata, biscuiti si capsuni

Tort de ciocolata, biscuiti si capsuni   Salam de biscuiti : 350 g biscuiti simpli 2 lg cacao 100 g unt 100 ml lapte   Crema ciocolata : 500 ml frisca lichida 200 g ciocolata neagra (52%) 1 fiola esenta de rom 400-500 g capsuni proaspeti   Glazura : 200...

citește mai mult
Tort cu capsuni si ananas

Tort cu capsuni si ananas

Tort cu capsuni si ananas   Blat : 4 oua 30 ml apa fierbinte 150 g zahar 1 fiola esenta de vanilie 200 g faina 1/2 plic praf de copt (5 g)   Crema : 4 oua 200 g zahar 150 ml lapte 15 g gelatina granulata + 100 ml apa rece 600 ml smantana pentru frisca 200 g...

citește mai mult
Tort german

Tort german

Blat : 280 g faina 260 g zahar 100 g cacao 2 lgt praf de copt 1/2 lgt sare 240 ml lapte 115 ml ulei 2 oua 2 lgt esenta de vanilie 230 ml apa fiarta   Crema : 250 g lapte condensat 200 g zahar 2 galbenusuri+1 lgt apa 120 g unt moale 1 lgt esenta de vanilie 130g...

citește mai mult
Tort cu rulada si banane

Tort cu rulada si banane

Tort cu rulada si banane   Micutul meu site a implinit azi 5 ani !   Pentru a-l sarbatori, am facut un tort delicios cu banane, rulada si budinca de vanilie. Sper sa va placa si sa-l incercati 🙂   Rulada : 6 oua mari 6 lg zahar 6 lg faina 1/2 lgt praf de...

citește mai mult
Tort de morcovi ( Carrot cake )

Tort de morcovi ( Carrot cake )

Tort de morcovi ( Carrot cake )   Blat : 3 oua mari 270 g zahar 200 ml ulei 100 ml iaurt 100 ml lapte 450 g morcov ras 550 g faina 1 plic praf de copt 1 lgt bicarbonat 1/2 lgt sare 1 lgt scortisoara 1/2 lgt nucsoara 70 g nuci tocate grosier 30 g stafide  ...

citește mai mult
Tort cu visine si mousse de ciocolata

Tort cu visine si mousse de ciocolata

Blat : 35 g cacao 60 g zahar brun 160 ml lapte 150 g unt 120 g zahar 3 oua 220 g faina un varf cutit bicarbonat 1 lgt praf de copt   1 borcan compot visine (720 g)   Crema ciocolata : 200 g unt (80%) 50 g zahar pudra 300 g ciocolata neagra (min 50%cacao)...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate