Banoffee pie

Banoffee pie

Banoffee pie

 

Crusta :

250 g biscuiti digestivi

150 g unt topit

 

Umplutura :

397 g lapte condensat

3 banane

300 ml smantana pentru frisca

2 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Decor :

ciocolata neagra rasa

 

Mod de preparare Banoffee pie :

Crusta : macinam biscuitii si ii amestecam cu untul topit . Tapetam fundul si marginile (2 cm inaltime) unei forme rotunde (d=22 cm) cu aceasta crusta, apoi dam tava la frigider pentru 1 ora.

Umplutura : laptele condensat il fierbem in multa apa, circa 3 ore, apoi il lasam sa se raceasca. Caramelul obtinut il intindem peste crusta. Peste caramel asezam felii de banane, apoi smantana pentru frisca batuta spuma, la care am adaugat zaharul pudra. Peste frisca radem ciocolata negra.

Dam tarta la frigider de seara pana dimineata, apoi o scoatem din forma si o taiem felii.

Banoffee pie

Banoffee pie

Banoffee pie

 

Pentru cine doreste, Banoffee pie se poate pregati in pahare.

Alte retete de tarte :

Tarta cu smochine si migdale

Tarta frangipane cu pere

Tarta de ciocolata

 

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Tort Medovik rapid

Tort Medovik rapid

Tort Medovik rapid Blat : 180 g unt 80% 150 g miere 150 g zahar 3 oua mari (sau 4 oua mici) 1 lgt bicarbonat 300 g faina   Crema : 450 ml smantana pentru frisca 30% 450 ml smantana acra, fermentata 30% 130 g zahar pudra vanilie   Mod de preparare Tort...

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone   Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie   Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte   Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11