Torturi
Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone   Blat cacao : 300 g faina 150 g zahar pudra 50 g cacao 10 g praf de copt 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 400 ml iaurt 4 oua 100 ml ulei esenta de vanilie   Crema de ciocolata alba : 200 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata...

citește mai mult
Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi

Tort polar cu zmeura si piscoturi Ingrediente : 5 oua 250 g zahar esenta de vanilie 300 ml lapte 3 lg faina 3 plicuri gelatina granulata (30 g) 250 g zmeura proaspata 120 g piscoturi 100 ml lapte   Decor: 50 ml smantana pentru frisca 100 g ciocolata alba zmeura...

citește mai mult
Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura

Tort cu mascarpone, afine si zmeura Blat : 6 oua 180 g zahar 180 g faina 1 lg zeama de lamaie coaja rasa de lamaie   Crema : 500 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 350 g afine 200 g zmeura   Decor : afine, zmeura   Mod de...

citește mai mult
Tort cu mousse de ricotta si frisca

Tort cu mousse de ricotta si frisca

Tort cu mousse de ricotta si frisca Blat : 2 galbenusuri 4 albusuri 125 g zahar 150 g faina 3 g praf de copt 1 plic zahar vanilat   Mousse ricotta si frisca : 2 galbenusuri 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 16 g gelatina granulata (sau 8 foi) 500 g ricotta 400 ml...

citește mai mult
Tort cu Nutella si mascarpone

Tort cu Nutella si mascarpone

Tort cu Nutella si mascarpone Crema ciocolata : 400 ml smantana pentru frisca 35% 400 ml ciocolata 52%   Blat : 7 oua 7 lg zahar 4 lg ulei 7 lg faina 7 lg nuci macinate 2 lg cacao esenta de rom (optional) 1 lgt praf de copt   Crema Nutella: 500 g mascarpone...

citește mai mult
Prajitura ecler la tava

Prajitura ecler la tava

Prajitura ecler la tava Foaie de ecler : 125 ml lapte 125 ml apa 115 g unt 1 lg zahar 1/4 lgt sare 140 g faina 4 oua   Crema : 2 oua 130 g zahar 60 g faina 500 ml lapte esenta de vanilie 50 g unt 200 ml smantana pentru frisca 30 % 2 lg zahar pudra   Decor :...

citește mai mult
Tort Raffaello cu ciocolata alba

Tort Raffaello cu ciocolata alba

Tort Raffaello cu ciocolata alba Blat : 6 oua mari 200 g zahar 100 g migdale macinate 125 g faina esenta de migdale   Crema : 200 g ciocolata alba 45 ml lapte de cocos 250 g mascarpone 500 ml smantana pentru frisca 50 g zahar pudra 60 g cocos esenta de cocos...

citește mai mult
Tort de clatite Tiramisu

Tort de clatite Tiramisu

Tort de clatite Tiramisu   Clatite : 210 g faina 50 g zahar 1/4 lgt sare 4 oua medii 4 galbenusuri 120 g unt topit si racit 480 ml lapte   Crema : 750 g Mascarpone 200 g crema de branza (Philadelphia, Almette...) 190 g zahar pudra 1-2 lgt ness 4 lg Amaretto sau...

citește mai mult
Tort cu 2 feluri de ciocolata

Tort cu 2 feluri de ciocolata

Tort cu 2 feluri de ciocolata Blat cacao : 5 oua 5 lg zahar 2,5 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt esenta de rom   Insiropat blat : 1/2 cana lapte cald 1 lg Nesquik   Crema ciocolata cu lapte : 200 g ciocolata cu lapte 400 ml smantana pentru...

citește mai mult
Tort Raffaello

Tort Raffaello

Tort Raffaello Bezea cocos : 5 albusuri 180 g zahar 125 g cocos 50 g faina de cocos 1 lgt praf de copt   Crema : 500 g mascarpone 80 g zahar pudra 397 g lapte condensat indulcit 500 g iaurt grecesc 10 g gelatina granule (1 plic) 12 buc bomboane Raffaello 120 g...

citește mai mult
Oreo Icebox Cake

Oreo Icebox Cake

Oreo Icebox Cake Ingrediente : 600 ml smantana pentru frisca 300 g crema de branza Philadelphia 150 g zahar pudra esenta de vanilie 700 g biscuiti Oreo thin (7 pachete de 96 g) Decor : mini Oreo 50 g ciocolata neagra topita   Mod de preparare Oreo Icebox Cake :...

citește mai mult
Tort cu Nutella si M&M

Tort cu Nutella si M&M

Tort cu Nutella si M&M Ingrediente : 200 g unt moale 250 g zahar brun 1 ou mare 1 lgt esenta de vanilie 320 g faina 1/2 lgt bicarbonat de sodiu 100 g chipsuri de ciocolata neagra 100 g bomboane M&M cu ciocolata 300 g Nutella   Decor : Nutella bomboane...

citește mai mult
Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

citește mai mult
Mississippi mud pie

Mississippi mud pie

Mississippi mud pie Crusta : 300 g biscuiti Oreo 100 g unt   Blat umed : 50 g unt 100 g ciocolata neagra (52%) 3 oua 4 lg zahar 1 fiola esenta de vanilie   Crema : 3 galbenusuri 4 lg zahar 300 ml lapte 1 plic budinca ciocolata (40 g) 1 lg amidon 100 g...

citește mai mult
Tort cu piscoturi si crema de gris

Tort cu piscoturi si crema de gris

Tort cu piscoturi si crema de gris Crema gris : 800 ml lapte 9 lg zahar 1 plic zahar vanilat 2 galbenusuri 120 g gris 250 g unt (80%)   Crema frisca : 600 ml smantana pentru frisca 4 lg zahar pudra cu aroma de vanilie 1 plic intaritor frisca Dr.Oetker 100 g...

citește mai mult
Tort Curcubeu din clatite

Tort Curcubeu din clatite

Aluat clatite : 250 g faina un praf de sare 2 lg zahar 3 oua 2 lg ulei 470 ml lapte 2 plicuri zahar vanilat (sau 1 fiola esenta de vanilie) colorant alimentar : rosu, galben, verde si albastru Crema : 250 ml smantana pentru frisca 2 lg zahar pudra cu aroma de vanilie...

citește mai mult
Tort cu multa ciocolata

Tort cu multa ciocolata

Blat cacao : 6 oua 150 g zahar 4 lg ulei 120 g faina 30 g cacao 2 lgt praf de copt Crema 1 : 400 g ciocolata cu lapte 300 g Mascarpone Crema 2 : 400 g ciocolata cu lapte 150 g unt (80%) Decor : bomboane kinder bueno, oua kinder, kinder country, kinder schoko bons,...

citește mai mult
Tort Limoncello

Tort Limoncello

Tort Limoncello Blat : 4 oua 150 g zahar 4 lg suc lamaie 150 g faina 1/2 lgt praf de copt   Crema : 500 g Ricotta 180 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 120 ml zeama lamaie coaja rasa de la 2 lamai bio 400 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra cu aroma vanilie...

citește mai mult
Tort cu lapte condensat si banane

Tort cu lapte condensat si banane

Tort cu lapte condensat si banane Blat : 5 oua 5 lg zahar 2,5 lg ulei 6 lg faina   Crema : 1 conserva lapte condensat indulcit (397 g) 200 g unt (80%) 4 banane   Decor : 200 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra 80 g cocos prajit   Mod de preparare...

citește mai mult
Tort cu piscoturi, branza si kiwi

Tort cu piscoturi, branza si kiwi

Tort cu piscoturi, branza si kiwi Ingrediente : 250 g branza de vaci grasa 5 lg lapte 160 g zahar pudra esenta de vanilie 400 ml smantana pentru frisca 15 g gelatina granulata 100 ml lapte   400 g piscoturi 400 ml lapte 3-4 kiwi   Decor : 150 ml smantana...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4