Sos ragu

Ingrediente :
500 g carne vita (sau amestec porc si vita)
50 g pancetta (sunca uscata dar neafumata)
1 ceapa medie
1 morcov
50 ml vin alb
2 lg ulei
2 lg unt
400 g pulpa rosii Cirio
sare
piper
oregano
un varf cutit de scortisoara
un varf cutit de nucsoara macinata

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Intr-o craticioara punem uleiul si untul sa se incinga pe foc, apoi adaugam ceapa taiata marunt si morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Calim timp de 10 minute.

Dupa ce s-au calit legumele, adaugam carnea macinata cu pancetta .

Omogenizam si lasam pe foc cam 5 minute, pana se albeste carnea si se evapora sucul care-l lasa carnea, apoi stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora .

Adaugam pulpa de rosii si amestecul de condimente.

Omogenizam si mai lasam pe foc pana scade aproape tot lichidul. trebuie amestecat din cand in cand, pentru a nu se prinde de fundul cratitei carnea.
Sosul ragu il putem folosi la diferite paste, la canellonni, lasagna etc.

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Salata greceasca

Salata greceasca

Ingrediente : rosii ardei castraveti ceapa rosie masline kalamata branza feta ulei de masline oregano uscat otet balsamic Mod de preparare : Spalam, curatam legumele, apoi le taiem bucatele, cubulete branza feta, iar la sfarsit stropim cu putin otet balsamic, ulei de...

Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Ingrediente : 1 conopida medie 1 portie maioneza 3 lg smantana 3 catei de usturoi sare piper Mod de preparare : Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare. Strecuram dupa 20 de minute si lasam sa se raceasca. Pregatim maioneza. O amestecam cu smantana, piperul,...

Maioneza

Maioneza

Ingrediente : 1 galbenus de ou crud 1 lgt mustar un praf de sare 250 ml ulei Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Intr-un castronel punem galbenusul de ou, praful de sare si mustarul. Amestecam bine, apoi adaugam treptat, putin cate putin ulei, pana...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4