Prajitura cu cocos de post

Ingrediente :
1 cana faina (200 g)
1 cana nuca cocos (120 g)
1 cana zahar (250 g)
1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
1 plic praf de copt (10 g)
1 plic zahar vanilat
1 lg cacao

Glazura : 
zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare : 
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat (eu am folosit pastaie de vanilie macinata si din aceasta cauza a iesit blatul alb putin mai inchis la culoare), nuca de cocos si  praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand ; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam treisferturi in tava tapetata cu hartie de copt ;
In compozitia ramasa adaugam lingurag de cacao si turnam peste cea din tava; dam tava (23*23 cm) la copt in cuptorul preaincalzit, la 180 grade Celsius, circa 35 minute; verificam cu scobitoarea .

 

 

Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie.

 

Este o prajitura super rapida si delicioasa. Spor la prajiturit ! 🙂
Sursa : laura adamache

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. ionela

    Tare frumos arata prajitura ta….la gust cred ca e dementiala!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Ingrediente : 250 ml lapte de migdale (sau lapte de soia, lapte de cocos sau chiar lapte de vaca...) 2 lg miere 4 lg seminte de chia fulgi de orz ananas bucati din compot   Mod de preparare : Intr-un borcan punem mierea (sau zahar brun, zahar tos, stevie cine...

Gogosi de post

Gogosi de post

Ingrediente : 1 kg faina 500 ml apa calduta 100 ml ulei 50 g drojdie proaspata (sau 2 pliculete drojdie uscata) 1 lgt rasa de sare 3 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg rom   Prajire : ulei   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de...

Negresa de post cu dulceata

Negresa de post cu dulceata

 Blat :2 cani faina100 g zahar3 lg cacao1 plic praf de coptun varf cutit bicarbonat1/2 cana nuci macinate 1/2 cana ulei1+1/2 cana suc acidulat (sau apa minerala carbigazoasa)300 g dulceata (de visine, de capsuni, de zmeura etc) Glazura :2 lg cacao3 lg zahar1 lg ulei3...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6