Ingrediente :
1 cana faina (200 g)
1 cana nuca cocos (120 g)
1 cana zahar (250 g)
1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
1 plic praf de copt (10 g)
1 plic zahar vanilat
1 lg cacao
Glazura :
zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare :
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat (eu am folosit pastaie de vanilie macinata si din aceasta cauza a iesit blatul alb putin mai inchis la culoare), nuca de cocos si praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand ; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam treisferturi in tava tapetata cu hartie de copt ;
In compozitia ramasa adaugam lingurag de cacao si turnam peste cea din tava; dam tava (23*23 cm) la copt in cuptorul preaincalzit, la 180 grade Celsius, circa 35 minute; verificam cu scobitoarea .
Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie.
Este o prajitura super rapida si delicioasa. Spor la prajiturit ! 🙂
Sursa : laura adamache
Salut,te astept sa ridici un premiu de pe blogul meu.
http://bucatepealese.blogspot.com/2011/03/premiu-de-la-mine-pentru-tine.html
O zi placuta !
buna prajitura,arata asa de bine
Tare frumos arata prajitura ta….la gust cred ca e dementiala!