Palmieri cu scortisoara

656x437_palmieri-cu-scortisoara-193516

Ingrediente :
800 g aluat de foietaj
1/2 cana zahar
1-2 lg scortisoara

Mod de preparare :
Peste aluatul de foietaj presaram zahar amestecat cu praf de scortisoara, trecem peste el cu ajutorul sucitorului de lemn, pentru a presa zaharul .Intoarcem invers aluatul , luam jos folia de plastic si din nou presaram zahar amestecat cu scortisoara si presam cu sucitorul de lemn.

656x437_palmieri-cu-scortisoara-193510 656x437_palmieri-cu-scortisoara-193511 Indoim pe lungime marginile spre interior pana le suprapunem , de 2 ori pe fiecare parte, iar apoi le trecem una peste cealalta.Cu ajutorul unui cutit taiem fasii late de 1,5 cm, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Trebuie asezate la o distanta putin mai mare unele de altele decat le-am asezat eu (cam inghesuite ) Se vor umfla destul de mult. Le dam la rece pentru 15 minute, apoi in cutorul preincalzit, pana se rumenesc frumos (circa 15-20 minute).

656x437_palmieri-cu-scortisoara-193512 656x437_palmieri-cu-scortisoara-193513 656x437_palmieri-cu-scortisoara-193514 656x437_palmieri-cu-scortisoara-193515

656x437_palmieri-cu-scortisoara-193516

656x437_palmieri-cu-scortisoara-193517

Pofta buna !

5 Comentarii

  1. Timea

    Imi plac la nebunie palmierii! Pup

    Răspuns
  2. cadouri femei

    Arata foarte bine cred ca sunt la mare concurenta cu cei de la patiserie.
    Felicitari !

    Răspuns
  3. brain games

    Foarte buni imi plac de mic si nu cred ca o sa imi schimb gusturile.

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Ingrediente : 250 ml lapte de migdale (sau lapte de soia, lapte de cocos sau chiar lapte de vaca...) 2 lg miere 4 lg seminte de chia fulgi de orz ananas bucati din compot   Mod de preparare : Intr-un borcan punem mierea (sau zahar brun, zahar tos, stevie cine...

Gogosi de post

Gogosi de post

Ingrediente : 1 kg faina 500 ml apa calduta 100 ml ulei 50 g drojdie proaspata (sau 2 pliculete drojdie uscata) 1 lgt rasa de sare 3 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg rom   Prajire : ulei   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de...

Negresa de post cu dulceata

Negresa de post cu dulceata

 Blat :2 cani faina100 g zahar3 lg cacao1 plic praf de coptun varf cutit bicarbonat1/2 cana nuci macinate 1/2 cana ulei1+1/2 cana suc acidulat (sau apa minerala carbigazoasa)300 g dulceata (de visine, de capsuni, de zmeura etc) Glazura :2 lg cacao3 lg zahar1 lg ulei3...