Negresa de post cu dulceata
 
IMG_2635
Blat :
2 cani faina
100 g zahar
3 lg cacao
1 plic praf de copt
un varf cutit bicarbonat
1/2 cana nuci macinate 
1/2 cana ulei
1+1/2 cana suc acidulat (sau apa minerala carbigazoasa)
300 g dulceata (de visine, de capsuni, de zmeura etc)
 
Glazura :
2 lg cacao
3 lg zahar
1 lg ulei
3 lg apa
esenta de rom
 
Mod de preparare :
 
      Blat : amestecam ingredientele uscate, apoi adaugam sucul , uleiul si dulceata .Omogenizam si turnam compozitia obtinuta in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Coacem la 180 grade Celsius, circa 25-30 minute.
 
IMG_2617
IMG_2618
IMG_2619
IMG_2620
IMG_2623
       Glazura : fierbem ingredientele cu exceptia esentei de rom, circa 2 minute, pe foc mediu. Luam de pe foc si adaugam esenta de rom. Glazura o lasam sa se racoreasca putin apoi o intindem peste prajitura coapta.
 
IMG_2624
 
       Lasam prajitura sa se raceasca bine de tot, apoi o feliem.
 
IMG_2627
IMG_2635
IMG_2639
 
Spor la pregatit reteta .
 
O prajitura delicioasa de post.
 
Sursa 
 
 
 
Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Ingrediente : 250 ml lapte de migdale (sau lapte de soia, lapte de cocos sau chiar lapte de vaca...) 2 lg miere 4 lg seminte de chia fulgi de orz ananas bucati din compot   Mod de preparare : Intr-un borcan punem mierea (sau zahar brun, zahar tos, stevie cine...

Gogosi de post

Gogosi de post

Ingrediente : 1 kg faina 500 ml apa calduta 100 ml ulei 50 g drojdie proaspata (sau 2 pliculete drojdie uscata) 1 lgt rasa de sare 3 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg rom   Prajire : ulei   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de...

Sarailie

Sarailie

Sarailie   Ingrediente : 400 g foi de placintauleiapa Umplutura :300 g nuci macinate6 lg zahar2 lgt scortisoara Sirop :500 ml apa300 g zaharesenta de vaniliecoaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie1 lg rom  Mod de preparare Sarailie :  Foile de placinta le taiem pe...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7