Burek cu varza dulce



Burek cu varza de post.

Ingrediente :
1 kg varza dulce
400 g foi de placinta
1 lgt sare
piper
1 lg boia dulce
2 lg marar verde tocat
2 lg pesmet (optional)
50 ml apa minerala

ulei ptr uns foile

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare : Taiem ceapa si o calim in cateva linguri de ulei. Punem sarea, piperul, boia-ua si varza taiata . Calim cam 5 minute.

Adaugam mararul tocat fin, amestecam si lasam sa se raceasca.

Foile le-am taiat in jumatate si le-am impartit in 3. Am asezat cateva foi una peste cealalata , stropite cu ulei, presaram pesmetul,intinem varza calita , din nou foi stropite cu ulei ,pesmet,  varza calita si foi stropite.

Taiem burek-ul, turnam apa minerala si dam la cuptor pana se rumenesc foile.

Lasam sa se racoreasca si servim. Eu am pus putin mai mult piper si a fost picanta, delicioasa !
Sursa de inspiratie  : Laura Laurentiu. Super reteta .

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

4 Comentarii

  1. liana

    Chiar ca e super reteta :), idee buna pentru post!

    Răspuns
  2. Mimmi

    Ce bine arata …yummy ..Pup!

    Răspuns
  3. Timea

    sigur imi place si mie…arata bine! pup

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Ingrediente : 250 ml lapte de migdale (sau lapte de soia, lapte de cocos sau chiar lapte de vaca...) 2 lg miere 4 lg seminte de chia fulgi de orz ananas bucati din compot   Mod de preparare : Intr-un borcan punem mierea (sau zahar brun, zahar tos, stevie cine...

Gogosi de post

Gogosi de post

Ingrediente : 1 kg faina 500 ml apa calduta 100 ml ulei 50 g drojdie proaspata (sau 2 pliculete drojdie uscata) 1 lgt rasa de sare 3 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg rom   Prajire : ulei   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de...

Negresa de post cu dulceata

Negresa de post cu dulceata

 Blat :2 cani faina100 g zahar3 lg cacao1 plic praf de coptun varf cutit bicarbonat1/2 cana nuci macinate 1/2 cana ulei1+1/2 cana suc acidulat (sau apa minerala carbigazoasa)300 g dulceata (de visine, de capsuni, de zmeura etc) Glazura :2 lg cacao3 lg zahar1 lg ulei3...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6