
300 g faina
1/2 plic praf de copt
100 g zahar pudra
125 g unt
1 galbenus
coaja rasa de la 1/2 lamaie
4-5 lg lapte Foaie maro : 300 g faina
1/2 plic praf de copt
100 g zahar pudra
125 g unt
1 ou
coaja rasa de la 1/2 lamaie
4-5 lg lapte
2 lg cacao Umplutura :
500 g branza de vaci grasa (sau mascarpone, ricotta)
1 plic budinca de vanilie
120 g zahar pudra
1 ou
1 albus
5 lg lapte
1 lg esenta de vanilie 3 lg zeama de lamaie piersici din compot Decor :
2 lg zahar pudra cu aroma de vanilie Mod de preparare : Foaie alba : intr-un castron amestecam toate ingredientele si le framantam purin, pana formam un aluat. Acest aluat il adunam sub forma unei bile si il dam la frigider pentru circa 1 ora. Foaie maro : framantam toate ingredientele putin, formam o bila si o dam la frigider pentru 1 ora. Umplutura : toate ingredientele le mixam bine. Eu am folosit blenderul vertical pentru a obtine o umplutura mai fina. Asamblare: intr-o forma (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt, intindem aluatul maro. Peste el intindem umplutura, iar peste umplutura asezam jumatati de piersici din compot (1 borcan mare de compot este la fix).






0 Comentarii