Tiramisu la pahar
IMG_1051
 
Ingrediente :
5 oua
7 lg zahar
500 g mascarpone
400 ml cafea espresso tare indulcita (circa 2 lg zahar)+lichior cafea
400 g piscoturi
 
Decor :
2-3 lg cacao
 
Mod de preparare :
       Pregatim cafeaua si o lasam sa se raceasca.
       Galbenusurile le mixam spuma cu 5 lg zahar, adaugam mascarponele, apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare si cu 2 lg zahar (amestecam cu o lingura ).
 
IMG_1022
IMG_1023
IMG_1024
IMG_1025
 
        Punem in pahare crema, apoi piscoturile rupte in 2, inmuiate in cafea, crema, piscoturi trecute prin cafea, iar ultimul strat va fi de crema. Pudram cacao deasupra si dam la frigider pentru minim 2 ore.
 
IMG_1051
IMG_1076
IMG_1081
 
       Spor la pregatiti reteta ! Delicioasa ! 🙂
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...