Tiramisu la pahar
IMG_1051
 
Ingrediente :
5 oua
7 lg zahar
500 g mascarpone
400 ml cafea espresso tare indulcita (circa 2 lg zahar)+lichior cafea
400 g piscoturi
 
Decor :
2-3 lg cacao
 
Mod de preparare :
       Pregatim cafeaua si o lasam sa se raceasca.
       Galbenusurile le mixam spuma cu 5 lg zahar, adaugam mascarponele, apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare si cu 2 lg zahar (amestecam cu o lingura ).
 
IMG_1022
IMG_1023
IMG_1024
IMG_1025
 
        Punem in pahare crema, apoi piscoturile rupte in 2, inmuiate in cafea, crema, piscoturi trecute prin cafea, iar ultimul strat va fi de crema. Pudram cacao deasupra si dam la frigider pentru minim 2 ore.
 
IMG_1051
IMG_1076
IMG_1081
 
       Spor la pregatiti reteta ! Delicioasa ! 🙂
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...