Tiramisu cu fistic si frisca
Ingrediente :
4 galbenusuri
100 g zahar pudra
150 g crema de fistic
500 g mascarpone
200 ml smantana pentru frisca 30%
500 g piscoturi
300 ml espresso tare neandulcita
150 g crema fistic
cacao
fistic crud macinat
Mod de preparare Tiramisu cu fistic si frisca :
Intr-un castron mixam galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adaugam crema de fistic. Mixam putin apoi adaugam mascarponele, mixam pentru omogenizare si smantana pentu frisca batuta. Crema o impartim in 3. Cine doreste poate renunta la frisca si implicit la o parte din piscoturi.
Asamblare : 1/3 crema – piscoturi insiropate cu espresso tare neaindulcit – 1/3 crema – 75 g crema fistic – piscoturi cu espresso – 1/3 crema – 75 g crema fistic – piscoturi cu espresso .
Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi o pudram cu cacao si fistic crud macinat.
Spor la prajiturit ! 🙂
Alte retete de tiramisu :
0 Comentarii