Stangluri de ciocolata

Stangluri de ciocolata

Stangluri de ciocolata

 

Bezea cu nuci :

8 albusuri

un praf de sare

250 g zahar

200 g nuci macinate

 

Crema ciocolata :

8 galbenusuri

100 g zahar

3 lg cacao

150 g unt (80%)

 

Mod de preparare Stangluri de ciocolata :

Bezea cu nuci : mixam spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul pudra, mixand mereu, apoi nucile macinate. Intindem compozitia in tava mare de la aragaz. Coacem la 180 grade Celsius, circa 15-20 minute. Lasam sa se raceasca, apoi taiem in 2.

 Crema ciocolata : galbenusurile le mixam cu zaharul, adaugam pudra de cacao si punem pe baie de aburi, pana se ingroasa putin. Lasam sa se raceasca. Untul moale de la temperatura camerei il mixam putin si peste el adaugam cate 1 lingura din crema de cacao rece. Crema o intindem intre cele 2 foi si deasupra. Dam prajitura la frigider pentru minim 2 ore, apoi feliem si servim.

Stangluri de ciocolata

Stangluri de ciocolata

Stangluri de ciocolata

Stangluri de ciocolata

 

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa mea de inspiratie :

Stangluri de ciocolata

 

Alte retete cu crema de cacao :

Prajitura cu crema de cacao si nuci

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale

Blondies cu ciocolata alba si migdale Ingrediente : 160 g unt 80% 300 g ciocolata alba 150 g zahar 5 oua mici (sau 4 oua mari) 250 g faina 2 lgt praf de copt esenta de vanilie un praf de sare 150 g migdale fulgi tocate grosier   Mod de preparare Blondies cu...

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi

Prajitura cu morcovi Blat : 5 oua mari 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 250 ml ulei un praf de sare 280 g faina 1 lgt scortisoara macinata 3/4 lgt bicarbonat de sodiu 3/4 lgt praf de copt 300 g morcov ras fin   Crema : 500 g crema de branza Philadelphia 300 ml...

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt

Prajitura cu zmeura si spuma de iaurt   Aluat : 400 g faina 4 lg zahar pudra 1 lgt praf de copt 200 g unt 80% rece 6 galbenusuri un praf de sare 2-3 lg apa rece   Umplutura : 6 albusuri 200 g zahar 600 g iaurt natural 80 ml ulei 60 g praf de budinca de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4