Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu

 

Ingrediente :

20 piscoturi

250 ml espresso tare indulcit +Kahlua

 

250 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca

60 g zahar

 

Decor :

cacao

 

Mod de preparare Rulada Tiramisu :

Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua. Lasam sa se raceasca.

Intre timp, punem intr-un bol mascarpone, smantana pentru frisca si zaharul. Mixam cateva minute, pana cand obtinem o crema pufoasa. Punem deoparte 2 lg de crema, cu care vom face moturile deasupra.

Pe o folie alimentara asezam 16 piscoturi (8bucx2randuri) trecute prin espresso racit. Peste ele intindem crema obtinuta. Inca 4 piscoturi trecute prin espresso, le asezam exact ca si in poza, apoi rulam. Punem rulada la frigider, pana in momentul servirii, cand o decoram cu 7 moturi din crema retinuta. Deasupra cernem pudra de cacao.

Rulada Tiramisu

Spor la prajiturit ! 🙂

Alte retete de Tiramisu :

Tort de clatite Tiramisu

Tiramisu cu frisca si capsuni

Chec tiramisu

 

Pentru „curiosi” :

https://www.youtube.com/watch?v=AvAo0u8Ny7A

Sursa mea de inspiratie :

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...