Rulada Tiramisu
Ingrediente :
20 piscoturi
250 ml espresso tare indulcit +Kahlua
250 g mascarpone
200 ml smantana pentru frisca
60 g zahar
Decor :
cacao
Mod de preparare Rulada Tiramisu :
Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua. Lasam sa se raceasca.
Intre timp, punem intr-un bol mascarpone, smantana pentru frisca si zaharul. Mixam cateva minute, pana cand obtinem o crema pufoasa. Punem deoparte 2 lg de crema, cu care vom face moturile deasupra.
Pe o folie alimentara asezam 16 piscoturi (8bucx2randuri) trecute prin espresso racit. Peste ele intindem crema obtinuta. Inca 4 piscoturi trecute prin espresso, le asezam exact ca si in poza, apoi rulam. Punem rulada la frigider, pana in momentul servirii, cand o decoram cu 7 moturi din crema retinuta. Deasupra cernem pudra de cacao.
Spor la prajiturit ! 🙂
Alte retete de Tiramisu :
Tort de clatite Tiramisu
Tiramisu cu frisca si capsuni
Chec tiramisu
Pentru „curiosi” :
https://www.youtube.com/watch?v=AvAo0u8Ny7A
Sursa mea de inspiratie :
0 Comentarii