Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu

Rulada Tiramisu

 

Ingrediente :

20 piscoturi

250 ml espresso tare indulcit +Kahlua

 

250 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca

60 g zahar

 

Decor :

cacao

 

Mod de preparare Rulada Tiramisu :

Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua. Lasam sa se raceasca.

Intre timp, punem intr-un bol mascarpone, smantana pentru frisca si zaharul. Mixam cateva minute, pana cand obtinem o crema pufoasa. Punem deoparte 2 lg de crema, cu care vom face moturile deasupra.

Pe o folie alimentara asezam 16 piscoturi (8bucx2randuri) trecute prin espresso racit. Peste ele intindem crema obtinuta. Inca 4 piscoturi trecute prin espresso, le asezam exact ca si in poza, apoi rulam. Punem rulada la frigider, pana in momentul servirii, cand o decoram cu 7 moturi din crema retinuta. Deasupra cernem pudra de cacao.

Rulada Tiramisu

Spor la prajiturit ! 🙂

Alte retete de Tiramisu :

Tort de clatite Tiramisu

Tiramisu cu frisca si capsuni

Chec tiramisu

 

Pentru „curiosi” :

https://www.youtube.com/watch?v=AvAo0u8Ny7A

Sursa mea de inspiratie :

 

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6