Rulada Tiramisu

Ingrediente :

20 piscoturi

250 ml espresso tare indulcit +Kahlua

250 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca

60 g zahar

Decor :

cacao

Mod de preparare :

Pregatim espresso, adaugam zahar dupa gust si Kahlua. Lasam sa se raceasca.

Intre timp, punem intr-un bol mascarpone, smantana pentru frisca si zaharul. Mixam cateva minute, pana cand obtinem o crema pufoasa. Punem deoparte 2 lg de crema, cu care vom face moturile deasupra.

Pe o folie alimentara asezam 16 piscoturi (8bucx2randuri) trecute prin espresso racit. Peste ele intindem crema obtinuta. Inca 4 piscoturi trecute prin espresso, le asezam exact ca si in poza, apoi rulam. Punem rulada la frigider, pana in momentul servirii, cand o decoram cu 7 moturi din crema retinuta. Deasupra cernem pudra de cacao.

Spor la prajiturit ! 🙂

Pentru „curiosi” : https://www.youtube.com/watch?v=AvAo0u8Ny7A

Sursa

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina Plus : gem de caise Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional) Glazura : 200 g ciocolata 53% 2 lg unt 4 lg...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Prajitura cu prune si bezea

Prajitura cu prune si bezea

Aluat : 5 galbenusuri 200 g zahar 180 ml ulei 125 ml apa clocotita 5 g drojdie uscata (sau 15 g drojdie proaspata) 1 plic praf de copt (10 g) coaja rasa de la 1 lamaie 300 g faina Umplutura : 13 prune mari proaspete 1-2 lgt scortisoara Bezea : 5 albusuri 7 lg zahar...