Rulada de salam de biscuiti cu cocos

DSC_0528

Rulada :

500 g biscuiti

4 lg cacao

200 ml lapte

5 lg zahar

coaja rasa de la 1 lamaie

rom

2 banane

 

Crema cocos :

250 g unt

4 lg zahar pudra

100 g cocos

 

Mod de preparare :

   Crema : mixam untul moale de la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul pudra, mixand pana se topeste zaharul, iar apoi adaugam cocosul. Impartim cantitatea in 2 parti.

 Rulada : macinam biscuitii ; peste ei adaugam cacao si coaja rasa de lamaie. Intr-o craticioara punem laptele si zaharul, pe foc mic, pana se topeste zaharul,; luam de pe foc si adaugam rom dupa gust, apoi turnam peste biscuitii macinati mai sus. Omogenizam si impartim cantitatea in 2 parti.

Intre 2 folii alimentara intindem o bucata de rulada; peste ea adaugam jumatate din crema. Rulam cu ajutorul foliei si lasam rulada deoparte. La fel procedam si pentru rulada cu banana, cu exceptia ca banana o asezam direct pe rulada, iar crema doar pe treisfert din rulada. Rulam incepand cu partea cu banana, folosindu-ne de folia alimentara. Ruladele le tinem la frigider invelite in folii alimentare. Taiem cu un cutit bine ascutit.

DSC_0487 DSC_0489 DSC_0490 DSC_0493 DSC_0495 DSC_0497

DSC_0528

DSC_0562

O reteta super rapida ! 🙂 Spor la prajiturit !

 

Sursa : http://ebunatati.blogspot.ro/2011/01/rulada-cu-nuca-de-cocos.html

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
569
2881
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Prajitura cu zmeura, ciocolata si frisca

Blat : 5 albusuri 6 lg zahar 3 lg ulei 4 lg faina 2 lg cacao 1 lgt praf de copt   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 150 g zahar 5 lg faina 500 ml lapte 200 g unt (80%) 100 g ciocolata (45%) 50 g ciocolata rasa fin (70%)   200 g biscuiti Petite beurre 100 ml...

Prajitura cu biscuiti si gem

Prajitura cu biscuiti si gem

Blat : 5 oua 6 lg zahar 2 lg ulei 6 lg faina   Plus : gem de caise   Crema : 450 g biscuiti macinati (petite beurre) 250 g nuci macinate 3 lg cacao neagra 50 ml rom 300 ml apa 300 g zahar 300 g unt (82%) esenta de rom (optional)   Glazura : 200 g...

Prajitura Cleopatra

Prajitura Cleopatra

Blat cafea : 10 g ness 50 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt rasa praf de copt un praf de sare 1 lg esenta caramel Blat cacao : 30 g cacao 75 ml apa fierbinte 3 oua 100 g zahar 30 ml ulei 100 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare...

Pin It on Pinterest