Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Blat :

3 oua

9 lg zahar

9 lg ulei

12 lg lapte

12 lg faina

1 plic praf de copt (10 g)

2 lg cacao

4 lg lapte

 

Umplutura :

600 g branza de vaci

4 oua

4 lg gris

2 plicuri zahar vanilat

7 lg zahar

 

Mod de preparare Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao :

Umplutura : mixam toate ingredientele cu mixerul vertical de mana, pana obtinem o crema fina. lasam deoparte.

Blat : mixam ouale cu zaharul si un praf de sare, circa 5 minute, apoi adaugam uleiul treptat, ca la maioneza, laptele de la temperatura camerei, tot treptat, mixand la viteza mica, iar la urma faina amestecata cu praful de copt (cernute). Omogenizam cu mixerul la viteza mica, apoi impartim compozitia in 2. O parte ramane alba, iar in cealalta adaugam pudra de cacao (cernuta) si 4 linguri de lapte (de la temperatura camerei) .

Compozitia alba o coacem in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade celsius, circa 10 minute.

Peste blatul copt si fierbinte punem umplutura, iar peste ea compozitia cu cacao.

Coacem prajitura inca aproximativ 35 minute, la 180 grade Celsius. Facem testul scobitorii.

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o feliem cu un cutit cu lama ascutita.

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

Prajitura turnata cu branza de vaci si cacao

 

 Alte retete asemanatore :

Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu branza de vaci

 

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei

Prajitura placinta miresei Aluat dospit : 250 g faina 3,5 g drojdie uscata (sau 13 g drojdie proaspata) 3 galbenusuri 50 g zahar 150 ml lapte caldut 15 ml ulei esenta de vanilie un praf de sare   gem de caise 300 g   Budinca de gris: 500 ml lapte 50 g zahar...

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni

Prajitura frageda cu capsuni Aluat fraged :  450 g faina 4 galbenusuri 250 g unt rece 80% 1 lgt praf de copt 3 lg zahar pudra   Bezea : 6 albusuri 250 g zahar 60 g budinca de capsuni 50 ml ulei 300 g capsuni proaspete   Decor : zahar pudra   Mod de...

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza

Prajitura cu scortisoara si crema de branza Blat : 4 oua 110 g unt topit 450 ml lapte 170 g zahar esenta de vanilie 450 g faina 2+1/2 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu   Umplutura : 180 g unt moale 80% 170 g zahar 1 lgt scortisoara 2 lg faina  ...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11