
2 oua
200 g zahar
50 g unt topit
2 lg miere topita
200 ml lapte
300 g faina
1 lgt praf de copt (5 g) Glazura :
250 g zahar
250 g unt
6 lg lapte
50 g cacao
3 lg rom 200 g cocos Mod de preparare : Blat : mixam intr-un castron oul cu zaharul, punem untul topit si racorit, mierea topita si racorita, adaugam laptele, faina iar la sfarsit praful de copt sau bicarbonatul stins cu putin otet sau zeama de lamaie. Tapetam o tava (26x37cm) cu hartie de copt si turnam compozitia . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute. Facem testul scobitorii.










imi place prajitura asta,dar o prefer cu nuca de-a noastra, nu din cea de cocos! 🙂 !
Paste Fericit !!
Paste fericit! mimmi 🙂
prajitura mea preferata!!!! cea mai buna – extraordinara atunci cand e intarita glazura si e putin crocanta!!!iarna merge cel mai bine:)!!
Craciun Fericit!
Foarte buna.Imi place mult prajitura asta, de cand am descoperit reteta!