Prajitura secuiasca
Mod de preparare Prajitura secuiasca :
Aluat : intr-un castron mixam untul cu zaharul, adaugam apoi cate un galbenus pe rand, oul intreg, coaja rasa de lamaie, iar la final faina amestecata cu praful de copt .












Similare:
Prajitura cub de fistic Blat cacao : 4 oua 4 lg zahar 2 lg ulei 3 lg faina 2 lg cacao Crema de ciocolata alba : 200 g ciocolata alba 300 ml smantana pentru frisca 30% 250 g mascarpone 40 g fistic prajit nesarat macinat grosier 125 g zmeura proaspata...
Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf Decor : cocos Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...
Prajitura cu morcovi si migdale Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...
frumoase pozele cu prezentarea prepararii retetei de la inceput pana la sfarsit, arata super si foarte pufoasa si cremoasa 🙂