Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

 

Aluat fraged :

200 g unt rece

150 g zahar

350 g faina

5 g praf de copt

2 lg cacao

1 ou

 

Umplutura de branza :

500 g branza de vaci

150 g unt moale

150 g zahar

esenta de vanilie

coaja rasa de la 1 lamaie

4 oua

1 plic budinca de vanilie (40 g)

 

Decor :

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare Prajitura ruseasca cu branza de vaci :

Aluat fraged : framantam toate ingredientele. Din aluatul obtinut lasam deoparte 1/3 invelit in folie alimentara. Restul de aluat il intindem pe fundul formei tapetata cu hartie de copt ( d=25 cm ) si pereti.

Umplutura : mixam toate ingredientele bine de tot, apoi intindem peste aluatul din forma.

Din restul de aluat , formam bilute mici, pe care le asezam peste umplutura, fara a le apasa. Marginea ramasa de aluat, o impingem usor in jos, cu ajutorul degetelor, pana la nivelul umpluturii.

Coacem prajitura, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 1 ora. lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem cu un cutit bine ascutit.

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

 

Excelent de buna. Spor la prajiturit !! 🙂

 

Sursa mea de inspiratie :

Prajitura ruseasca cu branza

Alte retete cu branza de vaci :

Negresa cu branza de vaci

Prajitura cu afine si branza de vaci

Tarta cu mac si branza de vaci

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...