Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

 

Aluat fraged :

200 g unt rece

150 g zahar

350 g faina

5 g praf de copt

2 lg cacao

1 ou

 

Umplutura de branza :

500 g branza de vaci

150 g unt moale

150 g zahar

esenta de vanilie

coaja rasa de la 1 lamaie

4 oua

1 plic budinca de vanilie (40 g)

 

Decor :

1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare Prajitura ruseasca cu branza de vaci :

Aluat fraged : framantam toate ingredientele. Din aluatul obtinut lasam deoparte 1/3 invelit in folie alimentara. Restul de aluat il intindem pe fundul formei tapetata cu hartie de copt ( d=25 cm ) si pereti.

Umplutura : mixam toate ingredientele bine de tot, apoi intindem peste aluatul din forma.

Din restul de aluat , formam bilute mici, pe care le asezam peste umplutura, fara a le apasa. Marginea ramasa de aluat, o impingem usor in jos, cu ajutorul degetelor, pana la nivelul umpluturii.

Coacem prajitura, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 1 ora. lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem cu un cutit bine ascutit.

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

Prajitura ruseasca cu branza de vaci

 

Excelent de buna. Spor la prajiturit !! 🙂

 

Sursa mea de inspiratie :

Prajitura ruseasca cu branza

Alte retete cu branza de vaci :

Negresa cu branza de vaci

Prajitura cu afine si branza de vaci

Tarta cu mac si branza de vaci

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt   Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni   Decor : 1 lingura zahar pudra   Mod de preparare...

Prajitura cu cirese si ciocolata alba

Prajitura cu cirese si ciocolata alba

Prajitura cu cirese si ciocolata alba Ingrediente : 200 g ciocolata alba 150 g unt (80%) 4 oua 180 g zahar 250 g faina 500 g cirese proaspete   Mod de preparare : Ciocolata alba rupta bucatele si untul  le topim pe baie de aburi. Compozitia o lasam sa se...

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte

Napolitane cu blat si crema de lapte Blat : 7 oua 7 lg zahar 3,5 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema de lapte : 600 ml lapte 6 lg zahar 6 lg faina 100 g unt (80%) esenta de vanilie   2 foi de napolitane 25x3 cm   Mod de preparare Napolitane cu...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6