Prajitura rapida cu piscoturi
Crema frisca cu mascarpone :
600 ml smantana pentru frisca
250 g mascarpone
3 lg zahar pudra
Plus :
36 buc piscoturi
36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre
250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3 ore )
1 cana lapte pt insiropat piscoturile si biscuitii cu cacao
Mod de preparare Prajitura rapida cu piscoturi :
Crema frisca cu mascarpone : intr-un castron punem cele 3 ingrediente si le mixam pana obtinem o crema consistenta.
Asamblare : 18 buc piscoturi insiropate in lapte – 1/2 crema frisca si mascarpone – biscuiti cu cacao insiropati in lapte – caramel-biscuiti cacao insiropati in lapte – 1/2 crema frisca si mascarpone – 18 piscoturi insiropate in lapte.
Punem prajitura la frigider pentru minim 4 ore sau de seara pana dimineata, apoi o feliem.
Un desert rapid si delicios .
Spor la prajiturit ! 🙂
Alte retete cu piscoturi :
0 Comentarii