Prajitura Londoni

Aluat:
4 galbenusuri
80 g zahar
150 g unt
250 g faina
coaja rasa de la 1 lamaie

1 lgt praf de copt 

gem de caise sau piersici

Glazura:
130 g zahar
150 g nuci macinat
1 lapte zahar vanilat
4 albusuri

Mod de preparare:

         Aluat : amestecați toate ingredientele bine, întindeți aluatul obținut pe masa de lucru, cu sucitorul și lăsați în tava neunsa și fără fluture; foaia se poate rupe, dar nu e nici o problema deoarece o asezam frumos in tava (20×30 cm) cu ajutorul mainilor. Aluatul din ton se ingem cu marmelada de caise.

       Glazura : se amestecă albusurile cu un praf de sare, apoi cu zahărul și vanilatul de zahăr, iar la final se încorporează nucile macinate. Spune compoziția peste marmelada din tava.

Barcă la 180 ° C, timp de 30 de minute; facem testul cu scobitoarea. Lasa sa se raceasca si apoi taiem felii.

Si pozele vechi 🙂

Spor la prajiturit! 🙂

Sursa

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi

Prajitura cu ciocolata alba si piscoturi   Crema : 100 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 2 lg zahar pudra   400 g piscoturi 300 ml lapte dulceata de visine, zmeura, capsuni, afine... circa 150-200 g   Glazura : 100 g...

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt

Prajitura cu visine si iaurt   Ingrediente : 5 oua 200 g zahar esenta de vanilie 150 ml ulei 250 ml iaurt natural 330 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 600 g visine , cirese, caise, zmeura, capsuni   Decor : 1 lingura zahar pudra   Mod de preparare...

Prajitura cu cirese si ciocolata alba

Prajitura cu cirese si ciocolata alba

Prajitura cu cirese si ciocolata alba Ingrediente : 200 g ciocolata alba 150 g unt (80%) 4 oua 180 g zahar 250 g faina 500 g cirese proaspete   Mod de preparare : Ciocolata alba rupta bucatele si untul  le topim pe baie de aburi. Compozitia o lasam sa se...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6