Prajitura Kyra

Blat cacao :

5 oua

180 g zahar

125 ml ulei

125 ml apa

50 g ciocolata neagra (70%) topita si racita

1 lgt praf de copt

220 g faina

4 lgt cacao

Crema branza :

600 g branza de vaci grasa

1 plic budinca de vanilie (40 g)

4 lg smantana grasa

130 g zahar

Mod de preparare :

Blat cacao : mixam spuma ouale cu zaharul, pana isi tripleaza volumul, adaugam apoi uleiul, apa, ciocolata topita si racorita, iar la urma faina amestecata cu pudra de cacao si praful de copt (cernute). Compozitia o turnam in tava (22*30 cm) tapetata cu hartie de copt.

Umplutura : mixam toate ingredientele cu blenderul vertical bine de tot. Crema de branza o punem intr0un pos , cu care vom trasa linii de crema peste compozitia de cacao din tava astfel incat sa obtinem 15 patrate maro cu marginile albe.

Coacem prajitura in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute. Facem testul scobitorii.

Prajitura rece o feliem astfel incat sa obtinem 15 patrate . Cine doreste poate cerne zahar pudra peste prajitura.

Delicioasa si rapida .

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf

Prajitura Raffaello cu lapte praf Bezea cocos : 12 albusuri 450 g zahar 300 g cocos sare   Crema : 500 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca 30% 3 lg cu varf lapte praf   Decor : cocos   Mod de preparare Prajitura Raffaello cu lapte praf :...

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale

Prajitura cu morcovi si migdale  Ingrediente : 3 oua mari (sau 4 oua mici) 220 g zahar 290 g faina 80 g migdale delii macinate 3 lgt praf de copt 300 g morcovi rasi fin coaja de la 1 portocala esenta de vanilie 200 ml ulei   Crusta : 40 g zahar 40 g unt rece 30 g...

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka

Prajitura Wuzetka Blat : 12 oua 90 g faina 90 g cacao 210 g zahar 1,5 lgt praf de copt   1 borcan dulceata de coacaze sau afine, zmeura, prune...   Crema : 500 g mascarpone 800 ml smantana pentru frisca 30% 4 lg zahar pudra 1 plic gelatina granulata (10 g)...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6