
4 oua
4 lg zahar
4 lg apa rece
5 lg pline faina
2 lg cacao Sirop :
100 ml apa
2 lg zahar
2 lg rom Crema :
1 plic budinca de vanilie (40 g) 350 ml lapte
4 galbenusuri
150 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
200 g unt Bezea :
4 albusuri
6 lg zahar
zeama de la 1/2 lamaie Decor :
50 g ciocolata neagra rasa Mod de preparare :
Blat cacao : intr-un castron mixam spuma albusurile, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste si bezeaua se intareste. Adaugam treptat apa rece. Incorporam apoi galbenusurile pe rand, iar la final faina amestecata cu pudra de cacao. Omogenizam cu o lingura si intindem compozitia intr-o forma dreptunghiulara (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor circa 15 minute.








Asamblare : blat insiropat – crema – bezea – ciocolata rasa.



Multumesc tusa Cheta pentru reteta 🙂 Te puuup !
Buna ziua! as dori sa fac maine aceasta prajitura deosebita si am o mica nelamurire cu cantitatea de lapte de la crema. Este 250 sau 350? Din descrierea cremei reies 250 ml. Multumesc, Daniela
350 ml , am modificat . Multumesc.:)