Prajitura duo cu visine

IMG_9731

Ingrediente :
4 oua
200 g zahar
200 g unt
100 ml iaurt
275 g faina
1 plic praf de copt
2 lg cacao
1 lg esenta de vanilie
400 g visine
100 g ciocolata neagra (sau ciocolata cu lapte)

Mod de preparare :
Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul, adaugam apoi cate un ou pe rand, iaurtul, esenta de vanilie, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

IMG_9718

IMG_9721

IMG_9722

IMG_9723

Treisfert din compozitie o intindem intr-o forma (23*23 cm) tapetata cu hartie de copt. Peste aluat asezam 200 g visinele fara samburi trecute prin putina faina.

IMG_9724

Sfertul de aluat ramas il amestecam cu cele 2 lg de cacao si il intindem peste visinele trecute prin faina. Asezam si restul de 200 g visine fara samburi deasupra si ciocolata tocata.

IMG_9725

IMG_9726

Dam prajitura la cuptor pentru circa 30 minute . Facem testul cu scobitoarea.

IMG_9727

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o scoatem din forma si o taiem. Servim cu multa placere, deoarece este absolut delicioasa ! Mersi Andreea Dianu! 🙂

IMG_9744

IMG_9759

IMG_9731

Sursa mea : http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2011/07/prajitura-cu-visine-si-ciocolata.html

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Prajitură duo cu vișine - Retetele mamei - […] O prăjitură delicioasă! Mulțumesc Mirela! […]
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi

Prajitura rapida cu piscoturi Crema frisca cu mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 250 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Plus : 36 buc piscoturi 36-40 buc biscuiti cu cacao Leibniz sau Petite beurre 250 g caramel ( conserva lapte condensat indulcit fiert 3...

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata

Prajitura cu blat de vanilie si crema de ciocolata Blat vanilie : 7 oua 7 lg zahar 3 lg ulei 8 lg faina esenta de vanilie   Crema ciocolata : 5 galbenusuri 5 lg zahar 5 lg faina 500 ml lapte 80 g ciocolata neagra (85%) 200 g unt (80%)   Mod de preparare...

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis

Prajitura Cassis Blat de cacao : 6 oua 6 lg zahar 3 lg ulei 5 lg faina 2 lg cacao   Crema de mascarpone : 600 ml smantana pentru frisca 500 g mascarpone 3 lg zahar pudra   Bezea de cacao : 5 albusuri 200 g zahar 1,5 lg amidon alimentar 1 lg cacao 1 lg otet...